Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 İlk kez dinledim valla, çok hoşuma gitti : Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 İlk kez dinledim valla, çok hoşuma gitti : efsane bir sesi var bu kadının ya beni benden alıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Öhömm öhöö... Yengeniz oluyor bu arada, unutmayalım... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Öhömm öhöö... Yengeniz oluyor bu arada, unutmayalım... Öte kaykıl Sen şöyle bi köşeye gelsene Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 efsane bir sesi var bu kadının ya beni benden alıyor Sesi gerçekten çok güzel de ben birçok şarkısını dinlemedim, o yüzden bilmiyordum bu parçayı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Öte kaykıl Sen şöyle bi köşeye gelsene Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Öte kaykıl Sen şöyle bi köşeye gelsene Noluyo bakem, uslu uslu oynayın şurda şşşşttttt 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Noluyo bakem, uslu uslu oynayın şurda şşşşttttt Hahaaaaa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 Metallica - Loverman: http://youtu.be/T4Tl18T38P4 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 Ne metallicaymış arkadaş... Başka bir şey yok... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 Ne metallicaymış arkadaş... Başka bir şey yok... Seviyorum arkadas ne yapayim? Baska seyler de dinliyorum ama buraya koyacagim zaman bunlar denk geliyor. Yoksa Cansever, Küçük İbo, Harika Çocuk Onur, Emrah, Ceylan, Kahtalı Mıçı gibi daha bircok sanatcinin da eserlerini koyabilirim.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2014 Kahtalı Mıçı kimmiş ilk defa duyuyorum. Kürek severlerin forumda metal kafası yaşamaları normal diye iğrenç bir espri de yapayım ki dayaklık oranım ortalamanın altına düşmesin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2014 Kahtalı Mıçı kimmiş ilk defa duyuyorum. Kürek severlerin forumda metal kafası yaşamaları normal diye iğrenç bir espri de yapayım ki dayaklık oranım ortalamanın altına düşmesin Hahahha.. seker cocuk Mertcan diye album yapalim mi sana? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2014 Kahtalı Mıçı kimmiş ilk defa duyuyorum. Damımıza mamıza kar yağdı türküsünü nasıl bilmezsin 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2014 Hahahha.. seker cocuk Mertcan diye album yapalim mi sana? Single çıkarsak kafi, albümde gözüm yok Focusclubtr korosundan "Hakedene de Kürekle" isimli bir çalışma beklemiyor değilim Ortasında solo rap bölümü de olur belki Damımıza mamıza kar yağdı türküsünü nasıl bilmezsin Malesef bilmiom. Eve varınca yuutuptan bakınırım : ) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap