Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2014 Seviyorum arkadas ne yapayim? Baska seyler de dinliyorum ama buraya koyacagim zaman bunlar denk geliyor. Yoksa Cansever, Küçük İbo, Harika Çocuk Onur, Emrah, Ceylan, Kahtalı Mıçı gibi daha bircok sanatcinin da eserlerini koyabilirim.. Koyarmısın, dinlermisin Alperen Keza farklı şeyler : Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2014 Gerçi ymca'den sonra hafif kalır ama, değil mi @Mertcan Çelik Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağatay Oyuncu Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2014 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2014 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 Bahsi geçen Kahtalı Mıçe: Published on Apr 30, 2012 Kahtalı Mıçı (Mustafa Aslan) 1953 yılında Adıyaman'ın Kahta ilçesinde doğdu. Halk Müziğinde Türkiye çapında ün salmış bir sanatçıdır. Mıçı, Mustafa'nın kısaltılmışıdır. Güneydoğulu bir çok çocuk gibi tarlaya, pamuğa gitti. Çalışmaktan zaman bulamadığı için ilkokulu 9 yılda bitirdi. Çocuk yaşta sesi farkedilmiş ve dost meclislerinin vazgeçilmez ismi olmuştu Evli ve 4 çocuk babasıdır olan Kahtalı Mıçı, İstanbul'da ikametgah ediyor. Sık sık TV programlarına çıkan sanatçı Halk Müziğinde Türkiye çapında ün yapmıştır. "Bu gece içeceğiz isterse dolu yağsın" dizesi beni benden alan sözlerinden biri şarkının. Çoğunluğunu manasını kavrayamadım da sorgulamadım da açıkçası Alperen abiye doğumgününde Kahtalı Mıçe kasedi alcam 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 Çocuk yaşta sesi farkedilmiş Hangi sesmiş o Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 Hangi sesmiş o alışmaktan zaman bulamadığı için ilkokulu 9 yılda bitirdi. Adam ilkokulu yoğunluktan uzatmış 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Genç Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 (düzenlendi) https://www.youtube.com/watch?v=Xhk9AO2AsQ0 süper yorum Ağustos 29, 2014 Aydın Genç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 Yuakrıdaki videoyu görünce aklıma geldi. Ben daha geçen duydum değişik ve hoş olmuş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 Koyarmısın, dinlermisin Alperen Keza farklı şeyler : Koyarim da dinlemem 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 Koyarim da dinlemem Sakın aynı kelimeleri tersten yazma aman ha 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 Koyarim da dinlemem Bende öyle tahmin ettim zaten Sakın aynı kelimeleri tersten yazma aman ha 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 (düzenlendi) @Alperen G., Ağustos 30, 2014 Serdar Eryürekli tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 Hadi gözümüz gönlümüz açılsın biraz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap