Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2014 4:25'ten sonrası hakikaten dediği gibi "lyrics comin' at you supersonic" Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2014 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2014 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2014 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2014 Avukat beeğle müzük zevklerimiz uyuşuyo mu uyuşmuyo tam karar verebilmiş değilim de bağımlısı olduğum paylaşımlar geliyor arada bir. Hala mamama mimimi maykrofon şov karaoke bekliok 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2014 Avukat beeğle müzük zevklerimiz uyuşuyo mu uyuşmuyo tam karar verebilmiş değilim de bağımlısı olduğum paylaşımlar geliyor arada bir. Hala mamama mimimi maykrofon şov karaoke bekliok Benim yelpazem cok genistir. Mutlaka biryerlerde kesisir zevklerimiz.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2014 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2014 (düzenlendi) Ekim 10, 2014 taner eviş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2014 http://youtu.be/FSjff3kxraY Son şarkı ile avukat beye selamlar Göz - gönül meselesi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2014 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2014 Ayrıca @Serdar Eryürekli, ye özel uyutma müziği. 3.dk'dan itibaren uyumuyorsa para iade garantisi :D 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2014 özel uyutma müziği. 3.dk'dan itibaren uyumuyorsa para iade garantisi Vallahi söyleyen olmuştu fön sesi işe yarar diye de, pek ciddiye almamıştım. Demek doğruymuş. Tühh keşke gece deneseydim. 21.00 - 00.00 arası uyudu bir daha da gözünü kırpmadı. Tabi bizde Karnaval'da BabyJoy açıyorum onları tınlamıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2014 @Serdar Eryürekli, Fön sesiyle gundüz bile uyutuyorum bizimkini. Hafif hafif sallayacan ayağında. Dipten de verecen bu fön makinası sesini... He 10 dk sonra uyanmıyor mu.... uyanıyor, yapacak bişey yok Karnaval'da BabyJoy Babanın evinde bu mu vardı la çoçuğa bunu dinletiyon... Fış fış kayıkçı... diye başla gerisi bilinçaltından çıkar gelir 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2014 Bunları hep yazıyorum bi kenara büyüyünce sizin çocuklara anlatıcam 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2014 Bunları hep yazıyorum bi kenara büyüyünce sizin çocuklara anlatıcam Onlar akıllı akıllı uyudu da biz keyfimizden mi bu yollara yöneldik Onlar uyusun ve uyutsun, bizde icat çıkartmayalım... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap