Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 hani şu reveranslı, feveranlı şarkı var ya Albümde en sevdiğim parçasıdır o şarkı. Hal böyle olunca da; albümü ilk aldığımdan bu güne kadar 875.000 kere dinleyip sıkıldım Hande Yener ile takılıyorum bu aralar. (Aman Sıla duymasın da) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Metal her yerde metal Sahne performanslarında Japanese Precision pek net gözlemlenebiliyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Metal her yerde metal http://youtu.be/WIKqgE4BwAY Sahne performanslarında Japanese Precision pek net gözlemlenebiliyor. Deniyorum deniyorum olmuyor.. Kanaat getirdim, ben metal muzikten, en azindan bu tarzindan hoslanmiyorum.. Evet.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Deniyorum deniyorum olmuyor.. Kanaat getirdim, ben metal muzikten, en azindan bu tarzindan hoslanmiyorum.. Evet.. Abouw sen beğenmediysen cacık olmaz demektir de benim Japon sempatizanlığım çoğu olumsuz taraflarını bastırıyor bu durumda muhtemelen. Fince ilginç bir dil olsa da adamların ehliyet sınavında power drift öğrenme zorunluluğu varken şaka yollu bile artizlik yapamıyorum... Bana bunu hatırlattı: 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2014 Me say day, me say day'i bize de bize de bize de diye söyledim yıllarca Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2014 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2014 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2014 Banka kredi vermek istiyor, karşıda ki zıbıdığı dinliyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2014 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2014 Güzel olmuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2014 (düzenlendi) http://youtu.be/Y6-5dx9G2AE?list=PL42E0C9EF82DC3D26 Kasım 19, 2014 Serdar Eryürekli tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2014 Lay lay loomm galiba sana göre sevmeleeer... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap