Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 Ama bir The Outlaw Torn bambaskadir... İşte bunu iyi hatırlattın dostum. Az önce the memory remains dinledim, ne zamandır dinlemiyormuşum dedim. Buda iyi oldu.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 İşte bunu iyi hatırlattın dostum. Az önce the memory remains dinledim, ne zamandır dinlemiyormuşum dedim. Buda iyi oldu.. Memory Remains'in de klibi baya hosuma gidiyor.. Bir de 03:10 civarlarinda yeaah yeaah yeaah yeaaaaahhh'tan sonra Kirk'ün down picking yapa yapa girdigi solo bomba... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 az laf, çok video.... videolar aksın beyler... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 (düzenlendi) @Serdar Eryürekli, babaaaaaa aç viskiyii geliyooommm Aralık 19, 2014 Ramazan V. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2014 @Serdar Eryürekli, babaaaaaa aç viskiyii geliyooommm Anlaştık... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=Q3L4spg8vyo 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2014 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2014 Yahu birazda oynak bişeyler koysanız sankim nolur.Masa başında uyumak üzereyim valla.Kahve içiyorum uyumamak için. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2014 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2014 Ahahah anne baba baskısıyla Country söylemiş Emin olmak adına arıştırdım, ortaya çıkan bilgiye bak. İnsanın kafası karışıyor breh breh... Leticia "Tish" ve country şarkıcısı Billy Ray Cyrus'un kızıdır.[2] Christopher Cody ve Trace(Los Angeles'taki Metro Station adlı elektro rock grubunun solisti ve gitaristi)adlarında iki üvey ağabeyi vardır. [9] Ayrıca Brandy adında bir üvey ablası, Braison adında bir erkek kardeşi ve Noah adında, Miley gibi aktris olan bir kız kardeşi vardır.[10] Anne ve babası onun iyi bir geleceği olacağını düşünerek ona Destiny Hope (İngilizcede, "Destiny" Kader, "Hope" Umut) adını vermişlerdir.[2] Sonraları sürekli gülümsediği için önce Smiley, sonra da Miley lakabını almıştır. Ayrıca Miley'nin ablası (Brandy) Miley'in yanında çalıyordu. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2014 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2014 Ahahah anne baba baskısıyla Country söylemiş Bence iyi ki de söylemiş.. Gayet güzel olmuş.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2014 Akşam konsere gidiyoruz.Fakat bence 15 dk sonra benim sıpa durmayacak ve çıkacas sanırsam . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2014 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2014 çıkacas 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap