Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 @Tevfik, http://www.youtube.com/playlist?list=PL1562A1089756659F Tevfik abi diye bir liste yapmışım zamanında...niye yaptım hatırlamıyorum ama 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Tevfik abi diye bir liste yapmışım zamanında...niye yaptım hatırlamıyorum ama wawwww bu sürpriz oldu be Onurcummm gururlandım...du bi dinleyeyim...güzel şarkılardır kesin seçtiğin liste...teşekkürler...İz bırakmak ne güzelmiş insanlarda biraz yaşlandım hüzünlendim ya... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=9Wtjo5btyF4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2015 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2015 (düzenlendi) https://www.youtube.com/watch?v=ZkaK2cKTsU8 John WİCK filminin soundtrackından...güzel parçalar var... Şubat 20, 2015 Tevfik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2015 3:28 - 4:00 arası en harika yeri. orada olmak güzeldi.. şimdi bile tüylerim diken diken oldu... Dı memoooriiii rimeeeeyyynnnnss!!!! 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=yYbkUqarsGE gecen sene ölmeden önce yapılacaklar listemde Andrea Bocelliyi seyrettim Alperen....çok güzeldi doyamadım... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2015 @Tevfik,fazla entellektüel ortam beni bozuyor abi.. Klasik müzik konserine filan da gidemem.. Tek istisnası Şef Gustavo Dudamel'i canlı izlemek isterim.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2015 Yok cok güzeldi Portofino albümünü dinle çok keyiflidir...çok güzel şarkıların yeniden yorumu....entelektüel olanlar arya kısmınla ilgileniyorlar zaten klasik opera tutkunları...adamı dinlemek müthişti...tabiki zevk...meselesi..herkesin kendine ait beğenisi var... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2015 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2015 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2015 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2015 Açılın Ramazan var, hemde bu sıralar atarlı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2015 Orhan abi de mi dinlemeyek gardeşimmmm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap