Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2015 Sabah sabah kahkaha attırdı bana.... Aynı yıllarda iki şarkının da albümlerinin evimizde bulunmuş olması daha da enteresan... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2015 Sesi çok yumuşak ve güzel Stres atmak için dinleyin.Huzur doldum yahu. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2015 bugün Babaya seçtim Kaan için dinlediklerimi...umarım görür beğenir bilmiyom ad mad ek mek...nerdeyse iyi ol kalıbının adamı... https://www.youtube.com/watch?v=J9gKyRmic20 https://www.youtube.com/watch?v=GOJk0HW_hJw https://www.youtube.com/watch?v=loWXMtjUZWM https://www.youtube.com/watch?v=B3l0kpl5tA4 https://www.youtube.com/watch?v=Y6EbB8Stse8 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2015 nerdeyse iyi ol kalıbının adamı... sağol üstad ... hepsi güzel ama W.snake'nin yeri bambaşka (bkn.anısı var...) ...eline sağlık. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2015 sağol üstad ... hepsi güzel ama W.snake'nin yeri bambaşka (bkn.anısı var...) ...eline sağlık. Farkındayım Baba da sabah inceden bir kafamız yerine gelsin dedim birde bişi sorucam biliyorsundur Galip Tekinin odonemlerindeki hayal gücünü biz kendi aramızda adam çekiyo çekiyo sonra gördüğü halisinasyonları çiziyor diyorduk sence nasıl çiziyordu o karmaşık dünyayı ve yaratıkları döneminin çok ilerisindeydi çünkü hala yapılamıyor öyle şeyler.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2015 Farkındayım Baba da sabah inceden bir kafamız yerine gelsin dedim birde bişi sorucam biliyorsundur Galip Tekinin odonemlerindeki hayal gücünü biz kendi aramızda adam çekiyo çekiyo sonra gördüğü halisinasyonları çiziyor diyorduk sence nasıl çiziyordu o karmaşık dünyayı ve yaratıkları döneminin çok ilerisindeydi çünkü hala yapılamıyor öyle şeyler.. Galip Tekin bence dunyali degil. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2015 ..bi kere Galip abi (benim tanıdığım kadarı ile) kibar - sessiz - devamlı bir şeyler düşünüyomuş gibi (...ki büyük ihtimal ile öyle de) sakin ... nasıl desem? kendi ile barışık bir adamdır/en azından öyleydi ... şimdilerde nasıl? bilmiyorum ... çizim masasını kemancı'dan sonra Sinan Çetin'in platosuna taşıdığını, yarı zamanlı öğretim üyeliği yaptığını falan duydum ama epeydir görmüyorum onu. ...kafası kıyak mı çizerdi? ...evet, benim tanıdığım zamanlarda öyle çizerdi. genelde masanın başında oturur, az miktardaki ziyaretçisi ile geyik yapar... genelde onları dinler, bazen bir şeyler ekler ve kağıda sanat eserlerini dökerdi. ben onları baskı öncesi görme fırsatını bulmuş azınlıktanım ... o çizimi basılmış hali ile de gördüğüm için size açık yüreklilik ile adam resmen döktürüyor be abi diyebilirim. sadece öykü değil (öyküler zaten aşmış...) üstadın çizimleri de muhteşemdir. Alıp çerçeveletseniz evinizin baş köşesine asabilirsiniz, o derece güzeldirler. Ortak bir arkadaşımız vardı (...ki kollarımı o çizmiştir) Dövmeci Ruhsel ... dönen muhabbetin kalibresi hakkında ipucu vermek adına size kısa bir anektod aktarayım. Ben - Ruhsel, sana bi kankam gelecekti, geldi mi? Ruhsel - Evet, kovaladım onu Galip - Neden? Ben - Harbiden, neden? Ruhsel - Koluna Unicorn istedi (boynuzlu at) Biz - eee? Ruhsel - Ama kanatta istedi Galip - Unicorn'a mı? Ben - ..... Ruhsel - evet Galip - Olmaz ki, herkes unicorn'ların kanatsız olduğunu bilir, kanatlı olan at pegasus'tur ... doğru yapmışsın. Ruhsel - Ben de aynen öyle söyledim Ben - Ya boynuzlanmışsa? Galip - Unicorn'mu? Ben - Evet ... Unicorn'un eşi onu aldatmışsa? O zaman boynuzu olmaz mı? Onlar - ...................... mantıklı, evet ... bu olabilir. Ruhsel - Kızın telefonu var dimi sende? Ben - Evet... Ruhsel - bi ara uğrasın bana, halledelim dövmesini. ...o ortamda böyle muhabbetler geçerdi. (bkn.evvel zaman içinde) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2015 ..bi kere Galip abi (benim tanıdığım kadarı ile) kibar - sessiz - devamlı bir şeyler düşünüyomuş gibi (...ki büyük ihtimal ile öyle de) sakin ... nasıl desem? kendi ile barışık bir adamdır/en azından öyleydi ... şimdilerde nasıl? bilmiyorum ... çizim masasını kemancı'dan sonra Sinan Çetin'in platosuna taşıdığını, yarı zamanlı öğretim üyeliği yaptığını falan duydum ama epeydir görmüyorum onu. ...kafası kıyak mı çizerdi? ...evet, benim tanıdığım zamanlarda öyle çizerdi. genelde masanın başında oturur, az miktardaki ziyaretçisi ile geyik yapar... genelde onları dinler, bazen bir şeyler ekler ve kağıda sanat eserlerini dökerdi. ben onları baskı öncesi görme fırsatını bulmuş azınlıktanım ... o çizimi basılmış hali ile de gördüğüm için size açık yüreklilik ile adam resmen döktürüyor be abi diyebilirim. sadece öykü değil (öyküler zaten aşmış...) üstadın çizimleri de muhteşemdir. Alıp çerçeveletseniz evinizin baş köşesine asabilirsiniz, o derece güzeldirler. Ortak bir arkadaşımız vardı (...ki kollarımı o çizmiştir) Dövmeci Ruhsel ... dönen muhabbetin kalibresi hakkında ipucu vermek adına size kısa bir anektod aktarayım. Ben - Ruhsel, sana bi kankam gelecekti, geldi mi? Ruhsel - Evet, kovaladım onu Galip - Neden? Ben - Harbiden, neden? Ruhsel - Koluna Unicorn istedi (boynuzlu at) Biz - eee? Ruhsel - Ama kanatta istedi Galip - Unicorn'a mı? Ben - ..... Ruhsel - evet Galip - Olmaz ki, herkes unicorn'ların kanatsız olduğunu bilir, kanatlı olan at pegasus'tur ... doğru yapmışsın. Ruhsel - Ben de aynen öyle söyledim Ben - Ya boynuzlanmışsa? Galip - Unicorn'mu? Ben - Evet ... Unicorn'un eşi onu aldatmışsa? O zaman boynuzu olmaz mı? Onlar - ...................... mantıklı, evet ... bu olabilir. Ruhsel - Kızın telefonu var dimi sende? Ben - Evet... Ruhsel - bi ara uğrasın bana, halledelim dövmesini. ...o ortamda böyle muhabbetler geçerdi. (bkn.evvel zaman içinde) Sagol Baba adam gerçekten cok farklıydı anlatımın için teşekkürler..dedimya salacak pilajı gibi ne yan öyküler ve kişilikler vardır kimbilir...böyle hayatınızda sagolun teşekkürler ilgi ve cavap için... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2015 Tomas ve arkadaşları Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2015 bugün dilime geldi eskilerden...tüm savaşlar için... Dört yoldaş bir silah aldılar ve büyük ümitlerle yola çıktılar Baba oğullarını uyardı geleceğin tehlikede olduğuna dair bir işaret var tanrıdan Yoldaşlar babalarını dinlemediler ve ava gittiler Yıldırım ve şimşek vurdu Aniden geçitten bir çığ düştü Ve yoldaşları yuttu Kutsal adam hüzünlü bir cenaze duası okudu ve anne oğulları için yas tutarak başını taşlara vurdu Nato - Chorjavon şarkı sözü n.A.T.o. , (veya doğum adı ile: Natalya Shevlyakova) (d:1979,Tiflis - ö.-) Rus ve Gürcü kökenli Rusya vatandaşı şarkıcı. Genelde kliplerinde göründüğü üzere bir Müslüman gibi peçelidir. Tacikçe, Farsça ve Özbekçe dillerini çok iyi derecede bilmektedir ve o dillerde çeşitli şarkıları vardır. Yakını Ivan Shapovalov tarafından keşfedilmiştir. Şarkılarının teması genellikle savaş, barış, terörizm konulu olup dünyaya sosyal mesaj vermektir., 11 Eylül saldırılarının yıldönümünde, Moskova'da 2004 yılında piyasaya çıkmıştır. İlk çıktığından sonra belirli bir süre kimliği ehemniyet ile gizli tutulmuş ve deşifre edilmemiştir. Muborakşo Mirzoşoyev isimli Tacik kökenli bir besteci tarafından bestelenen Chor Javon adlı şarkısı, nATo'nun en ünlü şarkısıdır. İlk çıktığı zaman bütün dünyanın duyduğu bir şarkıdır. https://www.youtube.com/watch?v=m6QwpeQ37dk 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2015 Pek çok kişi aksini savunsa da Load ve ReLoad albümleri harika albümlerdir. Bunlar da kanıtlar... Kanıtsız konuşmam https://www.youtube.com/watch?v=SiKszUWcT_I Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2015 Bitirdin beni abi bitirdin... Nasil Dinlerdim bunlari, hala da dinlerim... Load un kapagindakinin ne oldugunu biliosun dimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2015 Bitirdin beni abi bitirdin... Nasil Dinlerdim bunlari, hala da dinlerim... Load un kapagindakinin ne oldugunu biliosun dimi loadın bilmiyomla Alperenle kapışma nedenimiz buydu siteye geldiğinde... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2015 Pek çok kişi aksini savunsa da Load ve ReLoad albümleri harika albümlerdir. Bunlar da kanıtlar... Kanıtsız konuşmam bende gençkene kasetleri vardı sanırım bunların 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2015 Bitirdin beni abi bitirdin... Nasil Dinlerdim bunlari, hala da dinlerim... Load un kapagindakinin ne oldugunu biliosun dimi Bilmem mi haci dayi.. Elbette.. Ama o seyler onlara ait degil, oyle bi soylenti var.. Bi sanatcinin o fotograf.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap