testuser Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2015 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2015 Sözleri hala hatırlıyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2015 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2015 Oturmaya mı geldik 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2015 [url=https://www.youtube.com/embed/ZJZeqds_jQI?feature=oembed]Oturmaya mı geldik [emoji4] Hobaaaaaa [emoji23][emoji23][emoji23] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2015 Hobaaaaaa Annesinin yanına oturmayana pasta yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
testuser Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2015 geçen bi dizide çalmıştı, aradım taradım nihayet buldum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2015 mıymıymıy eden bir iş arkadaşımı dinlerken ona kafa atıp atmama konusunu değerlendiriyorum. (bkn.sanırım atıcam) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
testuser Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2015 mıymıymıy eden bir iş arkadaşımı dinlerken ona kafa atıp atmama konusunu değerlendiriyorum. (bkn.sanırım atıcam) niye, şarkıdan ötürü mü ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2015 -Şuan ne dinliyorsunuz -Mıymıy Thats what! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2015 niye, şarkıdan ötürü mü ? yoo ... elemanın başımda yaptığı şey yaklaşık olarak şu frekansta ... https://youtu.be/pbbyFp-u_ew Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
testuser Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2015 -Şuan ne dinliyorsunuz -Mıymıy Thats what! yoo ... elemanın başımda yaptığı şey yaklaşık olarak şu frekansta ... https://youtu.be/pbbyFp-u_ew Now, got it 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2015 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet oktay Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2015 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2015 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap