Serkan Z. Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2017 15 dakika önce, Olcay Sert yazdı: makeba da güzeldir Aynen bu ara ikisini de çok dinliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Metin Şahin Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2017 (düzenlendi) bende deli gibi neşet ertaş dinliyorum ve bu ara bu müziği çok dinliyorum. neşet ertaş=neşe+dert+aşk Nisan 3, 2017 Metin Şahin tarafından düzenlendi Video yanlış ekleme 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2017 Albümlerini nereden bulabilirim. Bağımlılık yarattı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2017 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2017 @H. Cenk abi senin spotify playlistine birkac sarki ekliyorum, umarim trollemiyorumdur 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2017 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2017 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Koray Gül Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2017 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2017 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2017 (düzenlendi) 03.04.2017 - 19:39 tarihinde, Metin Şahin yazdı: bende deli gibi neşet ertaş dinliyorum ve bu ara bu müziği çok dinliyorum. neşet ertaş=neşe+dert+aşk Neşet Ertaş, babası Muharrem Ertaş, Mahsuni Şerif... ve nice anadolu ozanı herkesin mutlaka dinlemesi gereken, Anadolu'nun dertlerini, acılarını, aşklarını, alınteri döken emekçilerini müzikle-sözle anlatanlardır. Popüler kültürümüzde olmasalar da her zaman eserleriyle var olacaklar, ruhları şad olsun. Nisan 10, 2017 Süleyman Ünal tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2017 13 hours ago, Süleyman Ünal said: Neşet Ertaş, babası Muharrem Ertaş, Mahsuni Şerif... ve nice anadolu ozanı herkesin mutlaka dinlemesi gereken, Anadolu'nun dertlerini, acılarını, aşklarını, alınteri döken emekçilerini müzikle-sözle anlatanlardır. Popüler kültürümüzde olmasalar da her zaman eserleriyle var olacaklar, ruhları şad olsun. Kansorojen turku, kansorojen ses. Cok severim ama hakikaten su saatte dinlemek istedigim bir sey degil 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2017 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2017 Şuan dinlediğim bir tarz değil ama zamanında az dinlemedik.. ibrahim Erkal'a acil şifalar diliyorum.. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okan ali Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2017 Tarzına uyanlar eminim sevecektir.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2017 Vay Babalar Vay... Yeni albümleri güzel 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap