Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2017 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2017 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2017 @Alperen G. 3 yaş öncesinde tv tablet telefon kullandırmıyoruz lütfen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2017 Yalnız ben bu Niloya ve Saşa ya gıcık oluyorum. Niloya mükemmel, Saşa ukala. Ha bir de Pepe var ki kafası gövdesinin iki katı. En güzeli Rafadan Tayfa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2017 Yalnız ben bu Niloya ve Saşa ya gıcık oluyorum. Niloya mükemmel, Saşa ukala. Ha bir de Pepe var ki kafası gövdesinin iki katı. En güzeli Rafadan Tayfa [emoji4] Şaşa'yı ilk defa duyuyorum.. pepee samimiyetsizlik abidesi, cıvık müdürüm afedersin.. rafadan tayfa iyidir.. bulut ve maysa var o çok iyi.. ama niloya favorimiz.. [mention=1189]Alperen G.[/mention] 3 yaş öncesinde tv tablet telefon kullandırmıyoruz lütfen [emoji4] Tv'yi kullandırtmıyoruz, sadece izliyor.. bi de ona engel olabilecek ebeveynin ellerinden öprerim.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2017 1 dakika önce, Alperen G. yazdı: Şaşa'yı ilk defa duyuyorum Maşa ve koca ayı diye bir çizgi film var. (Saşa yazmışım. Hep bu F klavye kullanmanın cilveleri...) Oradaki bıcırık rus kızı. Dili boyunun on katı uzunluğunda. Bildiğin cins-ukala. Koca ayıyı eziyor hep. Büyüyünce ne olur bilemiyorum ama daha bu yaşta çekilir gibi değil. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2017 Maşa ve koca ayı diye bir çizgi film var. (Saşa yazmışım. Hep bu F klavye kullanmanın cilveleri...) Oradaki bıcırık rus kızı. Dili boyunun on katı uzunluğunda. Bildiğin cins-ukala. Koca ayıyı eziyor hep. Büyüyünce ne olur bilemiyorum ama daha bu yaşta çekilir gibi değil.[emoji3] Bizimki sevmiyor onu.. açınca direk değiştirelim diye bağırıyor.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Şimşek Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2017 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2017 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2017 https://www.noisli.com/ Çalışırken yağmur şimşeği ayarlıyorum çiçek gibin oluyor dikkat dağılmadan. Kuş rüzgar tren orman deniz filan da var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2017 Snooker dünya şampiyonası oynanıyor. Hep aklıma bu şarkı gelir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2017 7 hours ago, H. Cenk said: Snooker dünya şampiyonası oynanıyor. Hep aklıma bu şarkı gelir Şu müzikleri dinleyen yaşça benden büyük insanlara hayranlıkla bakıyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2017 Şu müzikleri dinleyen yaşça benden büyük insanlara hayranlıkla bakıyorum. [emoji4] Ruhları hala genç demek ki. Sonuç ihtiyar=ihtiyar gene [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2017 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2017 @Servet Ö. http://radyodinlemekicinbir.site/category/spotify-listeleri/ 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap