Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2017 --0 dakika sonra eklendi-- make it better better together 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2017 Tum ayrilik acisi cekenlere gelsin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2017 5 saat önce, Servet Ö. yazdı: Tum ayrilik acisi cekenlere gelsin Sen de vegastan ayrılmanın acısını mı çekiyosun abi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2017 Mike Posner - Cooler Than Me Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2017 Suradan akiverin gari... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2017 but tomorrow I will fly Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2017 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2017 Vay anasını 10 sene olacak neredeyse... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2017 Sleeper'ı Cenk abi önerdikten sonra bir dinledim yuutupta, şimdi her playlist sonrası otomatik çalıyor, hatunun sesi de pek güzel, zaten kadın vokal severim, düzenli dinleyicisi oldum ya la Bu da bonus 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2017 Bir saat önce, Mertcan Çelik yazdı: Sleeper'ı Cenk abi önerdikten sonra bir dinledim yuutupta, Sleeper sevdiysen 90lardan aynı tip müzik yapan Elastica da dinlenebilir. Araba forumuna uygun car song (lets go siesta in your ford fiesta dediği şarkı... ilk fiestamı bu şarkının hatrına almıştım ) .. Biraz da geyik/gossip . Vokalist esmer Justine Friscmann başta Suede grubunun üyesi olup Suede solisti Brett Anderson ile birlikte imiş. Fakat Bretti Blur grubunun solisti Damon Albarn ile aldatıyormuş. Damon ın bebek yüzlü olduğunu bakma kızı kırbaçlıyormuş ve Brett kırbaç izlerinden aldatıldığını farketmiş. Hem kızı terketmiş hem de söylentiye göre "He's an animal" diye bas bağırdığı animal nitrate şarkısında Damon Albarn ü kastediyormuş. Yaaa boş bilgi işte bunlar internette bulamazsın 90larda NME okumak lazım En büyük hitleri all time favourit lerimizden waking up Son olarak benim en sevdiğim stutter (stutter acık hızlı gelebilir) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2017 Bir saat önce, H. Cenk yazdı: Sleeper sevdiysen 90lardan aynı tip müzik yapan Elastica da dinlenebilir. Araba forumuna uygun car song (lets go siesta in your ford fiesta dediği şarkı... ilk fiestamı bu şarkının hatrına almıştım ) .. Biraz da geyik/gossip . Vokalist esmer Justine Friscmann başta Suede grubunun üyesi olup Suede solisti Brett Anderson ile birlikte imiş. Fakat Bretti Blur grubunun solisti Damon Albarn ile aldatıyormuş. Damon ın bebek yüzlü olduğunu bakma kızı kırbaçlıyormuş ve Brett kırbaç izlerinden aldatıldığını farketmiş. Hem kızı terketmiş hem de söylentiye göre "He's an animal" diye bas bağırdığı animal nitrate şarkısında Damon Albarn ü kastediyormuş. Yaaa boş bilgi işte bunlar internette bulamazsın 90larda NME okumak lazım Son olarak benim en sevdiğim stutter (stutter acık hızlı gelebilir) Abi yuutup da önerdi bu grubu ama ben pek sevmedim açıkçası. Benim müzik zevkim garip biraz. 4-5 albümü olanların tek şarkısı haricindekileri hiç beğenmemişliği olan biri olduğumdan çok nadiren denk geliyor bir sanatçının/grubun bir çok şarkısını sevdiğim durumlar Küçüklüğü tüm rock gruplarının kral dairesinde 5-10 hatunun ortasında aşırı dozdan öldüğü film sahneleri ile geçen biri olarak genelde bunlara şaşırmam da kırbaç nedir la Kısa sürede şan şöhret paraya kavuşanların sapıtma ihtimallerinin 99% olduğuna dair bir teorim var, gün geçtikçe destekleyen zımbırtılarla karşılaşmaya devam ediyorum da bir yandan loto oynayama da devam ediyorum bakalım sonumuz ne olacak 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2017 @Mertcan Çelik Haa unutmadan waking up taki çıplak erkek modeller , o zaman çok sevilen Beloved un Sweet Harmony videosundaki çıplak kadınlara gönderme. Gerçi orada şarkıcı da çıplaktı ya neyse --3 dakika sonra eklendi-- 90lar dedin mi portishead kadar arızası var mı ? Eşliğinde az etil tüketmediğim --7 dakika sonra eklendi-- Bir de Beth Orton girelim she cries your name Ve de central reservation (en iyi mixi budur) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okan ali Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2017 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2017 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2017 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap