Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2017 @Cem Boneval sen seversin abi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2017 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Kocatürk Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2017 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2017 (düzenlendi) Aralık 9, 2017 Ogün Özemre tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2017 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2017 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2017 Ben artık eski ben değilim. Başka şey dinlemekte zorlanıyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2017 U2'nin yeni albümü "Songs of Experience" (Tecrübenin şarkıları) yaşlandık ama hala varız diyor. Yılların klasik "rock" tınısını bozmadan, kolay izlenebilir, sağlam dokulu güzel bir albüm yapmışlar. Ancak yine de yaşlılığın getirdiği bi heyecansızlığı sezmemek mümkün değil, biraz klişeye kaymış, yer yer durağanlaşan ve insanı yüreğinden maalesef yakalayamayan şarkılar olmuş. Yine de U2 severler için edinilmesi gereken bir çalışma. İki örnek: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tugay Kuruöz Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2017 --3 dakika sonra eklendi-- Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2017 beyoğlunun beyoğlu günlermiş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2017 --10 minutes later eklendi-- Günü şöyle kapatayım Eskitemedim bu şarkıyı... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2017 nedense dinleyince farklı izleyince farklı oluyor bu şarkı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2017 Bu günlerde cuk diye oturuyor yerine. Dünya Zalimler Dünyası Giden Zalim Gelen Zalim İnsanlığın Yüzkarası Hayvan Gibi Ölen Zalim Almış Ele Arsızlığı Baştan Başa Yersizliği Bilmem Neden Hırsızlığı Yapan Değil Bilen Zalim Ben İnsanlar Dargınıyım Dertlilerin Yorgunuyum Sanki Felek Vurgunuyum Bu Halime Gülen Zalim Sevmem Dünya Muradını Görenler Görmüş Tadını Mahzuninin Kanadını Kırıp Kırıp Yolan Zalim Aşık Mahzuni Şerif --6 minutes later eklendi-- Üstüne şunu koymazsam çatlarım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2017 Aklımda dizeler.. "Gece, büyük laciverdi bahçe.." 02.45 an itibari ile sessizlik, sanırım kafamı dinliyorum:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap