Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2018 arka plan arşivinde şu an çalan... (yeni ekledim) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2018 Haha ha klip çok iyiymiş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tamer Perperek Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2018 --52 dakika sonra eklendi-- --53 dakika sonra eklendi-- 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2018 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2018 --2 dakika sonra eklendi-- --3 dakika sonra eklendi-- --4 dakika sonra eklendi-- --13 dakika sonra eklendi-- Hahahaa, bak yine kaybettiğim bir şarkıyı buldum. aha bir tane daha 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2018 2 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tamer Perperek Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2018 1 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2018 Görüyor ve artırıyorum Evet bu şarkı sevipte kavuşamayanlara gelsin. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tamer Perperek Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2018 Vay @Servet Ö. iyi yakaladin . 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2018 düzeni bozmayalım o zaman. danslar tam tadında 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2018 53 dakika önce, Olcay Sert yazdı: düzeni bozmayalım o zaman. danslar tam tadında --1 dakika sonra eklendi-- Kafalarimizin ici ergen odasi gibi olmus beyler, ne cok sey dinlemisiz, nasil daldan dala atlamisiz muzik konusunda boyle yahu. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2018 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2018 34 dakika önce, Servet Ö. yazdı: --1 dakika sonra eklendi-- Kafalarimizin ici ergen odasi gibi olmus beyler, ne cok sey dinlemisiz, nasil daldan dala atlamisiz muzik konusunda boyle yahu. hiç bir şarkı artık ergenlikte dinlediğim kadar etki etmiyor olsada bazen youth zamanlarımı hatırlamak keyf veriyor. taksimde salıncak vardı uzun süre müdavimi olmuştum her katta farklı tarz çalardı sonraları gittim baktım yerine türkü bar yapmışlar 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2018 Bir saat önce, Alperen G. yazdı: Photobomb gibi Audiobomb, birakti gitti adam. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2018 1 dakika önce, Servet Ö. yazdı: Photobomb gibi Audiobomb, birakti gitti adam. Olm bi elit elit şeyler paylaşmalar filan.. halk adamı olun biraz.. Chopin noktürnlerini paylaşsam beğenirdiniz ama 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap