Cenk Demirel Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2019 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2019 19 saat önce, Onur Sezgin yazdı: Rammstein havası yok gibi... Aynen, patlat bir Das Model. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2019 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2019 Dinlemek değil benim ki; Mart'ın sonu bahar diyerek mırıldanıyorum ? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2019 20 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Dinlemek değil benim ki; Mart'ın sonu bahar diyerek mırıldanıyorum ? Candan ablada mırıldanyo abi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2019 30.03.2019 - 16:49 tarihinde, Servet Ö. yazdı: Aynen, patlat bir Das Model. Buna takıldım kaldım yahu ? başka bşey yok mu? ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2019 6 saat önce, Onur Sezgin yazdı: Buna takıldım kaldım yahu ? başka bşey yok mu? ? America var, bi de onu yapıştır peşine. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2019 Californication dan devam, dostumuz Hank Moody için gelsin ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2019 Bugün intiharının 25. yılı, huzur içinde yatsın ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2019 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2019 ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2019 22.04.2019 - 20:42 tarihinde, Semih O. yazdı: ? ? sevdim bu grubu 70s groove soul 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2019 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2019 Eskimeyenler... --26 dakika sonra eklendi-- Bunlarda nebzen yeniler (güçlü ses örneği için sonuna kadar izleyin ? ) (bir süre fena bağlamıştı bu şarkı) Rock/Metal derken karıştı ortalık. Bakarsan iyi liste aslında. Not: Bu başlığın müdavimleri nedendir acep pek bi pasif kalmışlar. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2019 10 saat önce, Servet Ö. yazdı: Not: Bu başlığın müdavimleri nedendir acep pek bi pasif kalmışlar forum bitmiş, sen başlıktan bahsediyorsun ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap