Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 bugün radyoda calmıştı..taaaaaaaaaa nerelere götürdü beni................... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fuat Önal Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Güzel müzik.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fuat Önal Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Dikkat ! Bu kız bağımlılık yapabiliri Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Abicim bu sabah söylediklerini söyleyen şarkı. Bana ne ... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Bütüngün bahane dinledim şiştim yaw....hiç tavsiye etmem dinlemeyin...hatta imkan varsa olay yerinden koşar adım kaçın..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 şu an,daha doğrusu bir kaç saniye öncesine kadar weynk-weynk yapan servis müdürünü dinliyordum. içinde bulunduğumuz an itibarı ile de kafamı dinlemekteyim, ama biliyorum ki bu uzun sürmeyecek. (bkn. sound of silence) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Bütüngün bahane dinledim şiştim yaw....hiç tavsiye etmem dinlemeyin...hatta imkan varsa olay yerinden koşar adım kaçın..... Hangi bahane abi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Hangi bahane abi ? Mert im hangisini sayayım.... işle ilgili akla mantığa gelmeyen ....valla emekli olduğumda kitap çıkarmayı düşünüyorum....peee.....ne satar ama 1001 bahane... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Mert im hangisini sayayım.... işle ilgili akla mantığa gelmeyen ....valla emekli olduğumda kitap çıkarmayı düşünüyorum....peee.....ne satar ama 1001 bahane... İmza günü de yapacakmısın abi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 İmza günü de yapacakmısın abi :D Eveett...Hemde onur konuğum sen olacaksın..... Çok yaşa emi Mert :D 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Eveett...Hemde onur konuğum sen olacaksın..... Çok yaşa emi Mert :D Sağolsın abicim beraber olsak yeterli 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 hiçte sevmem şu piçi klibi güzelmiş olan dedi koyduk... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap