İbrahim Maden Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2012 Seksenler dizisini izleyen varsa, orda ara ara bu parça çalıyor. Korayım 80 lerede bakamaz olduk arkadan takipteyiz Bunları full damarda paylaş . 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2012 Pink Martini - Sympathique 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2012 Ravin & David Visan - 063 SoulAvenue feat Shaheen Sheik - One By One (Original Mix) Ahmet bunu bulursan koysana kardeşim sana gelsin malum ben gündüzleri koyma özürlüyüm... günün hediyesi olsun sana... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2012 Pink Martini - Sympathique Ravin & David Visan - 063 SoulAvenue feat Shaheen Sheik - One By One (Original Mix) eyw abim teşekkür 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=fvwp&NR=1&v=0rebVBSTVjk 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 (düzenlendi) Geçen akşam televizyon kanalları arasında gezerken bravia tv diye bir opera(hiç sevmem) ve symphony kanalında dinlediğim ve çok beğendiğim bu parçayı buldum.Kendim dinlerken sizinle paylaşayım dedim.Bu müziği sevmeyen arkadaşlar ön yargılı olmayın sonuna kadar izmenizi tavsiye ederim.Özellikle 2 buçuk dakikadan sonra müthiş bişey oluyor parça. Adamlar yapmış valla. [media=]http://www.youtube.com/watch?v=3vwZAkfLKK8 Haziran 7, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Bu şarkı Ogün'e Zoom zoom new styleee Sent from my iPhone 4s using Tapatalk 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cihan Buğdaycı Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 [media=] Abi sarki zaten cok guzelde benim bunu versiyonu ciddi anlamda dinlemem icin kiz arkadasimi 10 kisiyle felan basmam gerekir herhalde 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 aslında virginde bütün gün calıyor yeni coveri ama kim söylüyor bir türlü anlamadım onu arıyordum tori amosu görünce dayanamadım.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cihan Buğdaycı Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Hic virgin de denk gelmedim ama bir R.E.M degil Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2012 (düzenlendi) bu aslnda chillout tarzında yani ünlü parçaları daha yavaş yorumlayarak söylüyorlar...onun için kıyaslanamaz elbette... bu daha güzelmiş.... Haziran 7, 2012 Tevfik tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap