Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2012 Ogün biraz hızlansak mı ki ? Benzin kaç para oldu haberin varmı 40 iyidir 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2012 Benzin kaç para oldu haberin varmı 40 iyidir Ben lpg kullanıyorum Ver gazı ver gazı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2012 Şu an ne dinliyorsunuz Keyfimle kahyasını çağırdım, kafayı dinliyoruz. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2012 Ben lpg kullanıyorum Ver gazı ver gazı BMW de lpg Takılırda sıkıntı çıkartıyor. Can sıkıyor Akışmetreyi alalım elimize gezdirelim tamir etmek için Sıkıntı M50 sevmiyor lpg yi Şu anda 50 kuruş yakıyor kmde Hemde 2800 strokerlı motor kilitli difransiyel 5,28 şanzıman. 17 M5 jantlarına rağmen. Bence gayet makul yakıt tüketimi Hastasonu keyifleri için ideal (Tamam Tevfik abi sustum pazar pazar kafanı şişirmicem araba muhabbetiyle) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2012 Keyfimle kahyasını çağırdım, kafayı dinliyoruz. en güzel dinleme şekli bayıldım dogrusu...adamın dibi ya......bu..deme çocuklar... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2012 (Tamam Tevfik abi sustum pazar pazar kafanı şişirmicem araba muhabbetiyle) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2012 en güzel dinleme şekli bayıldım dogrusu...adamın dibi ya......bu..deme çocuklar... Aynen bende dükkanı kapatıcam birazdan Mertol abinin moduna geçicem (otopazarı ziyaretinden sonra) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2012 Ben Mertol abi'nin moda geçemiyorum. Yan tarafta inşaat var kamyon kornaları aragazları güzel bir senfoni var dışarıda 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2012 Sende Karaağaça ya da Meriç kıyısına falan git. Lalezar duruyorsa iki çay iç ol da olmadı Sarayiçine git vs vs vs.. KAfa illaki evde dinlenmezki? (hatta evde dinlenemez.. ) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2012 mentol aga boşa lolo yapma koy bi müzik buraya bakayım..müzik sayfası burası..hadinnnn bekliyoz katkılarını... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2012 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2012 Sende Karaağaça ya da Meriç kıyısına falan git. Lalezar duruyorsa iki çay iç ol da olmadı Sarayiçine git vs vs vs.. KAfa illaki evde dinlenmezki? (hatta evde dinlenemez.. ) Abi Edirne'de değilim Muğla'ya geçtim. Şehir'i değiştirmeyi unutmuşum Akyaka'ya gideyim ben en iyisi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2012 mentol aga boşa lolo yapma koy bi müzik buraya bakayım..müzik sayfası burası..hadinnnn bekliyoz katkılarını... KAfamı dinliyom olm ne yapayım? Al çok istiyorsan göndereyim bişi.. http://www.youtube.com/watch?v=r-OZUzcBM4E 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2012 Bugün sabah tv denk geldi, bugün bu şarkıya sararım kesin http://www.youtube.com/watch?v=GEjyGS_BtHs 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2012 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap