Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 @Bekir B., Abi bu da güzel son ses (15 oluyor benim son ses )açıyorum bazen, arabada iyi gidiyor... http://youtu.be/sgSrz6gGWgI @Ahmet A., Mahsun daha iyi Buda sana gelsin fındık kıran http://youtu.be/cKYeODP-Sek 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Az önce yan masadan bana bana bana kar yolla, kar bulamazsan yar yolla çalıyordu. Allahtan bitti. :D 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Ooo çok eskilere gittik...:): 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Mahsun daha iyi Buda sana gelsin fındık kıran Açık söyleyeyim caps'teki Tarkan'dan tırstım.. o nedir öyle yahu? Ooo çok eskilere gittik... :): Eskimeyen eski Mory Kante... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Bak bu çok doğru Alperenim.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Eskilerden: Bu da Almanca versiyonu... İlkokuldayken dinleye dinleye ezberlemiştim ikisini de... Az önce yan masadan bana bana bana kar yolla, kar bulamazsan yar yolla çalıyordu. Allahtan bitti. :D Eksiklik çekme diye takviye yapıyorum.. Ankara sanat camiasının nadide eserlerinden: 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Şu an dinlemeyi istediğim tek bir şey var, kafayı dinlemek.Ama nasip olmuyor.... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 @Bekir B.,Abi iletimin yabancı şarkı kısımlarını mı yoksa angara havası kısmını mı beğendin? Ya da iletinin barındırdığı zıtlığı, hayata karşı asi ve dik duruşunu, pragmatik olgunluğunu mu sevdin? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Eksiklik çekme diye takviye yapıyorum.. Ankara sanat camiasının nadide eserlerinden: Youtube daysa zaten göremiyorum. Ve iyiki göremiyorum şu an onu. Ankara sanat camiasını tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. Geçenlerde de bir şarkı paylaşmış bizim arkadaş, şarkının sözleri şöyleydi galiba. E 30 biner, yan yan gider, aleme akar.... vs şeklinde sözleri vardı. E yuh artık dedim. Adamlardaki sanatçılık ruhu standartların üstünde. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Youtube daysa zaten göremiyorum. Ve iyiki göremiyorum şu an onu. Ankara sanat camiasını tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. Geçenlerde de bir şarkı paylaşmış bizim arkadaş, şarkının sözleri şöyleydi galiba. E 30 biner, yan yan gider, aleme akar.... vs şeklinde sözleri vardı. E yuh artık dedim. Adamlardaki sanatçılık ruhu standartların üstünde. O zaman en vurucu kısmın sözlerini yazayım: Kız istedim vermediler, Nerde çalışır dediler... Oğlan üzülmüş büzülmüş, Borusan'a girmiş boru sana... Borusan'a girmiş çalışıyo.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 @Bekir B.,Abi iletimin yabancı şarkı kısımlarını mı yoksa angara havası kısmını mı beğendin? Ya da iletinin barındırdığı zıtlığı, hayata karşı asi ve dik duruşunu, pragmatik olgunluğunu mu sevdin? Alperenim sen ne paylaşırsan ben beğenirim .. Tanıdım ve tuttum seni kardeşim.. Tabii bunda ortak paydada buluştuğumuz noktanın çok olmasının etkisi de kaçınılmaz..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Alperenim sen ne paylaşırsan ben beğenirim .. Tanıdım ve tuttum seni kardeşim.. Tabii bunda ortak paydada buluştuğumuz noktanın çok olmasının etkisi de kaçınılmaz..... İçimin yağlarını eriterek diyet dünyasında çığır açıyorsun Sayın Abim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Tabii bunda ortak paydada buluştuğumuz noktanın çok olmasının etkisi de kaçınılmaz..... Boru mu? Sıradaki parça kavuşup da sevemeyenler için.... http://youtu.be/lAkfOptLt8k 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Kız istedim vermediler, Nerde çalışır dediler... Oğlan üzülmüş büzülmüş, Borusan'a girmiş boru sana... Borusan'a girmiş çalışıyo.. Bu ne yaa, orjinal borusan ın bundan haberi yok galiba. Olsa dava açardı. Sıradaki parça kavuşup da sevemeyenler için.... Bu da "Bu sabah ezanını sevipde kavuşamayanlar için okuyorum." diyen imamı hatırlattı bana :D : D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap