Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2013 Harika bir ses. http://youtu.be/jOVOB-w2v3w Yakup ekledi bunu tekrar: 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2013 @Servet Özkan, eyvallah, başım üstüne.. Bu kimseye gelmesin, yanlış anlaşılmasın.. Malum kış geldi çattı.. Güneş görünce yaz geldi zannedip şifayı kapanlara gelsin bu da: Arkadaş evrensel bir sanatçı olmak bu. Yarım yamalak Japoncasıyla oradaki binlerce kişiyi güldürebilmek, kendini, dilini hiç bilmeyen bir halka sevdirebilmek ancak büyük bir sanatçının yapabileceği birşey. Toprağın bol olsun Barış Abi. NOT: Tabi dedikten sonra mesh tarzı birşey gösteriyor ve seyirciler gülüyor.. Bizdeki tabi kelimesi Japonların geleneksel çorabının adıdır. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2013 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2013 http://youtu.be/BMg55blM_9I şaka tabi ki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2013 Ceza dinlemeyeli çok olmuş iyi oldu. Lisede Sagopa'cıydım öyle devam etmişim farketmeden, Rap arşivimi bir yenileyeyim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2013 Ceza dinlemeyeli çok olmuş iyi oldu. Lisede Sagopa'cıydım öyle devam etmişim farketmeden, Rap arşivimi bir yenileyeyim http://www.youtube.com/watch?v=CZU5GXoRM6k Sus ve dinlemeye devam et o zaman. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2013 Sus ve dinlemeye devam et o zaman. Bu da güzel de benim favorilerim daha karamsar şarkılar. Mesela: Bunun hastasıyımdır, Bunu da pek severim: Baytar ve onun bulunduğu albüm çok sığ bir tespit ile karamsarlıktan biraz daha hareketli pop tarzına geçtiği için bunlar kadar sarmamıştı beni de hala çok başarılılar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2013 Sagopa'nin eski tadi yok.. Kotu Insanlari Tanima Senesi'nden sonra iyice goctu zaten.. Kaldi ki bana gore Turkce rap'in krali her zaman Ceza olmustur. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2013 Sagopa'nin eski tadi yok.. Kotu Insanlari Tanima Senesi'nden sonra iyice goctu zaten.. Kaldi ki bana gore Turkce rap'in krali her zaman Ceza olmustur. Tabii bir hukukçu olarak ..:):) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2013 Tabii bir hukukçu olarak ..:):) Hahahah, o da iyi.. Ama genelde agir abiler sevmez Cezayi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2013 Hahahah, o da iyi.. Ama genelde agir abiler sevmez Cezayi. Ben sevmem... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2013 Ben sevmem... Genel olarak Rap mi sevmiyosun yoksa Rap seviyorsun da Ceza'yı mı sevmiyorsun? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2013 Sagopa'nin eski tadi yok.. Kotu Insanlari Tanima Senesi'nden sonra iyice goctu zaten.. Kaldi ki bana gore Turkce rap'in krali her zaman Ceza olmustur. Eskiden biraz daha umurumdaydı kim en iyi kim değil de şu an hoşuma gitmeleri ve bana hitap etmeleri kim olduklarından daha önemli Kötü İnsanları Tanıma Senesi'nden sonralki hiç bir şarkısını dinlemedim henüz bir göz atayım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2013 Genel olarak Rap mi sevmiyosun yoksa Rap seviyorsun da Ceza'yı mı sevmiyorsun? Ceza yı sevmem... Sagocuyum.net 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2013 Haluk Levent - Zifiri (Çok hoşuma gitti. Zaten severim Haluk LEVENT'i. Yine beğendim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap