Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2013 http://youtu.be/N2y3keBf3LQ buna takıldım bugün 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2013 Henüz kış lastiği takmamış arkadaşlara gelsin. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2013 Ceza yı sevmem... Sagocuyum.net Hayırlısı... ben ikisini de severim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2013 Henüz kış lastiği takmamış arkadaşlara gelsin. Yine boş karamsar bir yorum yapayım da yüzün gülümsesin: Kaportacının gülmesi için kışa ihtiyacım yok malesef O değil de iyi güldüm valla buna, en son ortaokulda mont almış, ilkokulda bot giymiş biri olarak 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2013 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Zahid U. Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2013 Jazmine sullivan-bust your windows Tıngır mıngır gitmelik bir şarkı. Sesine hayran kaldım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2013 ah o 90lar .... http://www.youtube.com/watch?v=S0DhlfcZHaQ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Dilek Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2013 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2013 Film de güzeldi, kimileri her zaman kitabı daha iyi bulsa da... Ezenle ezilenin mücadelesini fantastik bir ortamda başarı ile canlandırıyor... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2013 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2013 Hiç eskimeyecek... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2013 @Saruhan Özkan, Saruhan dinliyorsa bir bildiği vardır diyerek O değil de güzelmiş cidden başta garip geldiysede 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saruhan Özkan Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2013 @Saruhan Özkan, Saruhan dinliyorsa bir bildiği vardır diyerek http://youtu.be/1Hdgb53QVaY O değil de güzelmiş cidden başta garip geldiysede Dün en çok beklenilen şarkı da buydu zaten. Çok güzel. Kadın vokalin söylerkenki tripleri bitirdi beni. Almanlar yapıyor ya... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 eski 45 likler bilgen bengü kendine iyi bak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap