Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Şuanda ezan okunuyor onu dinliyorum... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Şu an kafamı dinliyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Zahid U. Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Şu an kafamı dinliyorum :zha: :zha: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=JbIPZRxe-Hk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 @Alperen G., 1.5 saat dinledin mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 @Alperen G., 1.5 saat dinledin mi? Gerçekten dinledim.. Ben çalışırken arka planda çalıyordu.. Hatta bitti tekrar başlattım daha sonra.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2013 https://www.youtube.com/watch?v=OZpmWbcm1WA Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2013 Yaşar Kurt'tan devam o zaman: Bu da en sevdiğim: Video'da ruhum diye yazılmış ama şarkının ismi Fırt Emin'dir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2013 Aynı zamanın tayfasından devam 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2013 Mavi'den devam o zaman: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2013 Rahmetliyide unutmayalım arada... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2013 Madem yeniden Karadeniz'e döndük şunu paylaşmadan edemem.. her dinleyişimde gözlerim dolar.. İki farklı sanatçıdan da paylaşıyorum: 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap