Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2013 http://youtu.be/gXJvCab3Xt8 Klibin hatrına sonuna kadar izledim. Klip güzel olmuş. Ya da Angara havası için fazla profesyonel olmuş diyebilirim. Son saniyelerde de o papyonu kopartsaydı daha bi karizma olacak, baştan beri süre gelen ağır abi tavrına daha da yakışacaktı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2013 eric clapton un geleneksel crossroads guitar festival konseri bu yıl medison square garden da gerçekleştirildi.. orjinali 2 blueray(dvd-audio cd) 5.1 dts ses li canlı konser kaydından oluşmakta, yaklaşık 4 saati aşkın.. ülkemizde ise bunun benzerini mini olarak efes pilsen blues festival etkinliği ile dinleme şansı yakalayabiliyoruz. her sene konya ya gelirler.. gitmeye çalışıyorum önceden haberim olursa, bira yerine kola içiyorum o başka rock, blues, country severlere şiddetle tavsiye edilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2013 linkleri göremiyorum hastanenin bilgisayarından ama ben Zeki Müren den gözlerin doğuyor gecelerime adlı parçayı kaçıncı kezdir dinlemekteyim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Dilek Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=ES7ivrTQIsg&list=PL4UkgwyYhqoxDhDPhrewp09mb3HSdvBGn Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2014 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Uludag Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2014 bu da bende çalıyor şuan http://youtu.be/b49S7G6p9l8 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2014 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2014 Öndeki siyah polo yaka t-shirtlü elemanın konsantrasyonunun yarısına sahip olsam telekinetik güçlere sahip olabileceğimi düşünüyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2014 Öndeki siyah polo yaka t-shirtlü elemanın konsantrasyonunun yarısına sahip olsam telekinetik güçlere sahip olabileceğimi düşünüyorum Bende çok mutsuz buldum tavırlarını. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2014 Bende çok mutsuz buldum tavırlarını. Öte yandan o da doğru.. diğerlerinin hepsi pür neşe iken onda bir donukluk var... Ben de bunu dinliyorum... Harika bir parçadır.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saruhan Özkan Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 Bu grubu çok seviyorum. Zaten bilinen pek çok ünlü şarkıları var. Eğleniyorum dinlerken. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 Servet abi bulaştırdı Benzer bir kaç tane daha gerek! 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2014 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Uğur Yılmaz Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2014 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saruhan Özkan Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2014 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap