Semih G. Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2014 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2014 Şu an yengenizi dinliyorum bundan sonra bir 6 ay boyunca da bunu dinlerim ben agaaaa http://youtu.be/fgQR_Qtgshs Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Fatih Dursun Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2014 Uğur Işılak, aşkın cenazesi var. Sevgililer gününe pek gitmemiş gibi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2014 Azcık gaza gelelim: Mehter Remix candır: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Zahid U. Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2014 Şu an yengenizi dinliyorum bundan sonra bir 6 ay boyunca da bunu dinlerim ben agaaaa YengeNiz her zaman güzel söyler abi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2014 YengeNiz her zaman güzel söyler abi ooo bir Sıla hayranı daha Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2014 Severek dinliyoruz. Gitaristleri de eski çalışma arkadaşım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saruhan Özkan Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2014 Arabayı değiştirince dinlediğim müzikler de değişti 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2014 ooo bir Sıla hayranı daha Para sesi, su sesi, Sılanın sesi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ömer akman Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 Kendisinin bağımlısıyımdır. Evlendiğinde üzülmüştüm ilginç bir şekilde... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 Filmini hala izlemedim...tavsiye eden çok... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap