Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2014 Bu şarkı benden tüm serverlarıma gelsin. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 "Gündeme göndermeli; kendini kral zanneden herkese gelsin" şu an ne dinliyorumu Bir de yeminle dayanamadım; bu da bugün ki yolsuzluk soruşturması tahliyeleri için gelsin... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 "Gündeme göndermeli; kendini kral zanneden herkese gelsin" şu an ne dinliyorumu Bir de yeminle dayanamadım; bu da bugün ki yolsuzluk soruşturması tahliyeleri için gelsin... Her ikisini de cok severim ama king nothing inanilmaz gaz bi sarkidir.. dinle, git sonra birine agiz burun giris Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 king nothing inanilmaz gaz bi sarkidir Aynen, özellikle de bass ını çalması Bu kızın sesini çok seviyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2014 Birazda son albümünden dinleyin canım, hep eski hep eski Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2014 Birazda son albümünden dinleyin canım, hep eski hep eski Bu da cok guzel ama Cyanide tercih ederim. Veya sonraki single var. Oradan Just A Bullet Away.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2014 Gece kuşlarına gelsin https://www.youtube.com/watch?v=xX91O1qasIA 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2014 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2014 Çok yaklaştım çok... https://www.youtube.com/watch?v=5UFcRbYYIio Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2014 13 Temmuz için resmi açıklama yapılırsa çalınmasını istediğim parçalardan biri: 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2014 (düzenlendi) walter white ve jesse pinkman anısına... Friend of Misery'den sonra iyi gider @Alperen G. ( soğuk, yalnız ve sarhoş 20'li yaşlara gittim kübik masamın başında sayende ) Mart 4, 2014 Ahmet Dursun tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2014 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=pJV81mdj1ic Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2014 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap