Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2014 bu şarkı modaymış bu aralar bende ilk defa dinliyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2014 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Fatih Dursun Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2014 Yahu arkadaşlar burada herkes müziği video olarak mı dinliyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2014 Yahu arkadaşlar burada herkes müziği video olarak mı dinliyor Sizde dinlemek isterseniz diye videoları paylaşıyoruz 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2014 Yahu arkadaşlar burada herkes müziği video olarak mı dinliyor Sizde dinlemek isterseniz diye videoları paylaşıyoruz :yeah: 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2014 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Semah Ak Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2014 3 gündür arabada yüksek sesle dinleyip bağırarak eşlik ettiğim bir şarkı var. Sibel Can - Gurur . Muhtemelen trafikte bu deli naaaapıyor diyorlardır fakat çok kaptırmış olmalıyım ki kendimi şarkıya plazanın yerini bayaa bir geçmiş bulundum sabah sabah. Şuan mı , telefonumun kulaklığının teki kulağımda takılı ve çaktırmadan hala dinlemekteyim. Taabi Satış Müdürü falan masamın çevresinden geçerken konuşuyormuş gibi yapsam da dinlemeye devam Başarılı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2014 Hep Metallica olacak değil ya.. Çok sevdiğim bir sanatçıdır Gökhan Tepe.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2014 Demin genel sohbete yazınca aklıma gelenlerden biri 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=KxJflPskV40 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2014 @Ramazan V., seçe seçe bunu mu seçtin Allah aşkına? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2014 @Ramazan V., seçe seçe bunu mu seçtin Allah aşkına? Valla ben hain gecelerden girdim sonra youtube yan tarafta ne önerdiyse sırada gidiyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2014 Şu vatandaşla da Jolly Joker'de bi tarihlerimiz uyuşmadı... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2014 Bugünlerde pek ormantik ve melankolik takılıyorum Bu arada Alzheimer'İm nedeniyle mükerrer göndermeler olabilir. Garibim hoş görüle... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2014 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap