Guest Semah Ak Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2014 Lara Fabian- Pas Sans Toi. Öneririm. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2014 Lara Fabian demişken http://youtu.be/5TfCbiHJybI Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Semah Ak Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2014 Je suis malade şarkısı gerçekten inanılmaz bir serzeniş. Ama Lara Fabian şarapsız gitmez. Şahsım canlı dinleme fırsatım oldu da. (havam batsın) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2014 Je suis malade şarkısı gerçekten inanılmaz bir serzeniş. Ama Lara Fabian şarapsız gitmez. Şahsım canlı dinleme fırsatım oldu da. (havam batsın) yıllanmış şarap misali Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2014 Biraz duygusallaşalım http://youtu.be/hGLvdJNk0AQ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2014 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Semah Ak Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2014 yıldız Tilbe- Sevdanın rengi. Forumun en damarcısı ben galiba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2014 yıldız Tilbe- Sevdanın rengi. Forumun en damarcısı ben galiba bu saatte Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Semah Ak Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2014 bu saatte Birde güneş tam masama vuruyor ki sarhoş gibiyim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2014 Birde güneş tam masama vuruyor ki sarhoş gibiyim. sıkıntı büyük Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2014 Bende bu müzik sesi nerden geliyor bu saatte dedim...peee Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2014 Birde masanın altında rakı ve beyaz peynir varsa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2014 Bende bu müzik sesi nerden geliyor bu saatte dedim...peee Birde masanın altında rakı ve beyaz peynir varsa kovulmadan genel sohbete 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2014 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2014 günaydın,ben show radyo dinliyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap