Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2014 Şarkı ironi değil aslında benim en sevdiğim şarkıdır kendisi :) Bu versiyonu da güzeldir: http://www.youtube.com/watch?v=REdppe65Rhg Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2014 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2014 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2014 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2014 Adamım Gökhan, ne güzel söylemiş: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Semah Ak Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2014 Ben de video paylaşmak istiyorum ama olmuyor. Gökhan Özen demişken İki yabancı arabada yüksek sesle dinlediğim iki şarkıdan biri. Vurucu yani. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2014 Ben de video paylaşmak istiyorum ama olmuyor. Youtube aç, orda tepedeki linki kopyala buraya yapıştır.. o kadar basit... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2014 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saruhan Özkan Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2014 Youtube da paylaş butonuna bastığınızda resimdeki gibi youtu.be gibi bir link veriyor normal linkten daha kısa onu buraya yapıştırmanız yeterli Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Semah Ak Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2014 Oldu mu ki? Vayy olmuş . Teşekkür ederim yardımcı arkadaşlara. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2014 Bu da son bu konuyu meşgul etmeye; tabi sadece bugünlük... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2014 @Ahmet Dursun, bayılırım bu şarkıya.. sağol hatırlattığın için.. Intro'su beni benden alan şarkılardan... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2014 @Ahmet Dursun, bayılırım bu şarkıya.. sağol hatırlattığın için.. Katılıyorum ve rica ederim... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2014 Bu arada Eric Clapton diyince aklıma bu şarkı geldi: Blues Brothers diyince Aretha teyze'yi de unutmamak lazım: 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2014 http://youtu.be/h0G1Ucw5HDg 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap