Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 yakoyu ısırcam haftasonu....seviyom onu midyecimi sögüscümü kokoreççimi pis herifi ve kankasını götürsem bakem... Abi Yako kokoreç yemiyor. Ağzının tadını bilmeyen fordcu olarak nitelendiriyorum bu durumu ben hahaha gelsin bakalım pis herif te..bişiler tıkarız bakalım...dombili ne istiyor... 1,5 adana iyidir ona Şimdi tesadüf gördüm iyi mi Afiyet bal olsun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=BuXYc-IvHtY Bir de Star TV de Kartal Gol Gol Gol. Kartal Gol Gol gol. :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=nYZnJ40oU6k&ob=av3e Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 link veremiyorum ama an itibariyle Metallica - The Memory Remains klibini izlemenizi tavsiye ederim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 bu son.. yine link veremiyorum.. (video siteleri yasaklı iş yerinde) Metallica - The Outlaw Torn... en sevdiğim parçalarındandır.. tam bir bad trip şarkısı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 The Outlaw Torn iyiceymiş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 The Outlaw Torn iyiceymiş. dediğim gibi en sevdiğim şarkılarındandır... değeri tam anlaşılamamış parçalardandır.. bleding me the outlaw torn fixxxer until it sleeps wherever i may roam my friend of misery gibi şarkılar çok piyasaya düşmemiş ama yüksek kalitede şarkılardır.. sözleri, felsefik derinlikleri ve gitar riffleri ile harikadırlar... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Aşina olmadığım bir grup ama en sevdiğim parçası da My Friend of Misery dir, nerden duymuşsam kulağıma hoş gelmiş demek. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 introsundaki bas solosuna tav olmuşsundur... bir doz da bleeding me tavsiye ederim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap