Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 Ben nerden bileyim Belki anama küfür ediyolar Tövbe estağfurulah.. Ben biliyorum, etmiyorlar merak etme 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 Tövbe estağfurulah.. Ben biliyorum, etmiyorlar merak etme sesli güldüm :muha: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 sesli güldüm :muha: Ben sinsi olduğumdan genelde içimden kıs kıs gülerim.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 Vee bugünü bu şarkıyla kapatıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Zahid U. Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 Niye böyle oldu bu gece fena sıkıntı bastı beni. En iyisi çıkıp biraz arabayla gezmek. http://youtu.be/8uLOdDUYVH0 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2014 Sagopadan yeni albüm... Pesimist EP 6 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Sagopadan yeni albüm... Pesimist EP 6 Cok klasik bir Sago sarkisi ama ozellikle nakarati begendim... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 @Alperen G., klasik sago mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 @Onur Sezgin, evet... bence öyle.. bu arada ilk şarkıda alttaki sample'daki ses İntizar'a acayip benziyor.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 @Onur Sezgin, evet... bence öyle.. bu arada ilk şarkıda alttaki sample'daki ses İntizar'a acayip benziyor.. keşke klasik sago olsa...berbat bence bu ikinci yolladığım... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 keşke klasik sago olsa...berbat bence bu ikinci yolladığım... ikincisini dinlemedim.. ilki fena değildi... Kötü İnsanları Tanıma Senesi'nden sonraki albümler tam bir çöp Sago'nun.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 @Alperen G., Bileti aldım abi ben, bireysel emeklilik de bozdurmadım saha içi çok pahalı sayılmaz Bir de grup şarkı listesini konsere geleceklere oylatıyor; bilet alınca kod yolluyorlar, kodla tüm albümlerden istediğin şarkıları işaretliyorsun... 17 şarkı falan çalacaklar sanırım... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 @Ahmet Dursun, Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap