Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 O değil de bu konu temiz cortladı yutubun kapanması sonrası. World Order diye bir grup buldum klipleri aşırı başarılı ve bence orjinal. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 O değil de bu konu temiz cortladı yutubun kapanması sonrası. World Order diye bir grup buldum klipleri aşırı başarılı ve bence orjinal. Hakkaten oyle oldu.. konuyu kapatsak ancak boyle etkili olurdu... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Koç Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Bizim ofisin sekretesini dinliyorum..vırvırr..dır dırrr.. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Bizim ofisin sekretesini dinliyorum..vırvırr..dır dırrr.. Allah kolaylık versin bizde de var aynısından 2 tane 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Ben kendimi dinliyorum... Adi ask sebebimin.. bir de benden dinlemeniz lazim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Hahahahaahahha daha önce duymadığım için yorum yapamıyorum,,:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Alperen abiyi cezanın fıtı fıtı hızlı hızlı konuştuğu şarkılarından birini söylerken hayal edemiyorum :kıhkıh: 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Alperen abiyi cezanın fıtı fıtı hızlı hızlı konuştuğu şarkılarından birini söylerken hayal edemiyorum :kıhkıh: Holocaust'u mamamımımı kısımları hariç çok net söylerim.. ciddiyim...hayal et, senin olsun http://fizy.com/song/muzeyyen-senar-kimseye-etmem-sikayet/1ahjh3 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Holocaust'u mamamımımı kısımları hariç çok net söylerim.. ciddiyim...hayal et, senin olsun http://fizy.com/song/muzeyyen-senar-kimseye-etmem-sikayet/1ahjh3 Duy da inanmaaa , inanmam ki montaj derim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Duy da inanmaaa , inanmam ki montaj derim Gaza getirme la beni... Sadece o degil, pek cok sarkisini ezbere bilirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Gaza getirme la beni... Sadece o degil, pek cok sarkisini ezbere bilirim Ezbere bilmek başkaaa söyleyebilmek başka. Eminem'İn şarkılarını ezbere bilen 6 yaşında bir çocuğa denk gelmiştim, o da bildiğini ve söylediğini düşünüyordu da gerçekler öyle değildi Ben çoğu zaman eşlik etmem mesela, arabada müzik sesi kendi sesimi bastıracak kadar yüksek olduğu durumlar hariç Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Ezbere bilmek başkaaa söyleyebilmek başka. Eminem'İn şarkılarını ezbere bilen 6 yaşında bir çocuğa denk gelmiştim, o da bildiğini ve söylediğini düşünüyordu da gerçekler öyle değildi Ben çoğu zaman eşlik etmem mesela, arabada müzik sesi kendi sesimi bastıracak kadar yüksek olduğu durumlar hariç Baskan soylerim ve iddialiyim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 İndim derelerine bilmem nerelerine kaytan biyiklarimi sursem nerelerine an itibari ile bana en uyan şarkı budur aga Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Baskan soylerim ve iddialiyim... Kayda alır yutupa koyarım, milyonlar izler belkim fenomen oluruk :kop: yutupa koymam la her sabah izlerim uykum açılır neşem yerine gelir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap