Tevfik Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2012 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2012 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2012 4:07 den sonra "adam ne üzüldü be göçtü resmen" derken :D 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2012 evet de...ne güzel filmdi ya.......birdaha cevrilmedi böle filmler... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=whixUbEKtSo&feature=related 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M.Erce Hergül Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2012 Shivaree Vize haftası sınavlar boğuyor Herkese İyi forumlar.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 (düzenlendi) bir not: videoda metin türkcan'ın metoboy isimli gitarı, ESP'nin Signature serisinde ilk kez bir Türk gitariste yer verdiği gitardır. ESP Signature serisinde James Hetfield, Kirk Hammett gibi isimlere özel gitarlar yapılmaktadır. Nisan 3, 2012 Alperen G. tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 way..bee...int. bağlantım kesildi..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 way..bee...int. bağlantım kesildi..... ama yine de bunu yazarım diyosun.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 yaa..hakkaten dinlerken kesildi...yine sen tam yüklerken dinlemeye çalıştım gibi geldi....time hep tutuyor ya...onun için paylayaşayım dedim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Doğa için Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 yaa..hakkaten dinlerken kesildi...yine sen tam yüklerken dinlemeye çalıştım gibi geldi....time hep tutuyor ya...onun için paylayaşayım dedim... öyle olmuş olabilir.. çünkü yükledim bi sonra düzeltmek gerekti.. o sırada olmuş olabilir.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Doğa için ama ben şuan bunu dinliyorum... bu başlık da "şuan ne dinliyorsunuz?"... oraya koyarsam ne manası var ki? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2012 an itibarı ile ofis penceresinden ister istemez Ank. kızılayda eylem dinliyorum...pek bişey anlaşılmıyor.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2012 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap