Tevfik Oluşturma zamanı: Şubat 17, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 17, 2012 Bekliyoruz...katkılarınızı tüm arkadaşlardan....ben bu sabah çok yoğun bir yapmurlu geceden sonra açan güneşle ve gelen haftasonu ile birlikte evime dönme heyecanı içinde...ilk dinlediğim parçamı yolluyorum keyifli dinlemeler... 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2012 Teyfik bey ne şanslısınız.. gün içinde toplantı var ve birsürü mazeret ve saçmalık dinleyeceğim ... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2012 öylede...bende tüm hafta..birsürü sorunla evden uzakta yaşamak zorunda kaldım...sizlere kolay gelsin...saçmalık dinlemek...evet...oda bir şekilde dinleniliyor güzelmiş... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2012 evet bazen kendi durumumuza okadar dalıyoruz ki sanki tüm sıkıntıyı çeken kendimiz gibi geliyor...sizin heyecanınızı paylaşmamak elde değil..iyi hafta sonları neşeniz bol olsun... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2012 Sagopa Kajmer - Gördüklerime İnanmam Gerek 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2012 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2012 evet bazen kendi durumumuza okadar dalıyoruz ki sanki tüm sıkıntıyı çeken kendimiz gibi geliyor...sizin heyecanınızı paylaşmamak elde değil..iyi hafta sonları neşeniz bol olsun... sizlerede ailecek iyi tatiller...dilerim...teşekkürler iyi niyetleriniz için.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2012 Dır Dır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2012 bıdı bıdı yapıcagına ne dinliyorsan bir videoda sen koy...sayın adminim.ministatorum... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2012 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2012 Buyrun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2012 yazık sitede kimse müzik dinlemiyor demekki üzüldüm...teşekkürler.......adiminim...(underworld awakening geldi güzel görüntü altyazı seyret derim sinemaya gitmektense..) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2012 yazık sitede kimse müzik dinlemiyor demekki üzüldüm...teşekkürler.......adiminim...(underworld awakening geldi güzel görüntü altyazı seyret derim sinemaya gitmektense..) Dün gitmedim zaten ,konuşunca Bugün yeni bişeyler olabilir.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2012 ghost rider 2...gidilebilir... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2012 http://youtu.be/5bp-VESU_Q8 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap