Zafer Yet Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2016 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anıl Polat Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2016 üniversite yıllarında yaptığımız bir kayıt olur kendileri. sağdaki şişman benim :)) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2016 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2016 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Yet Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2016 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2016 Dinlemiyorum, kendim söylüyorum. Nereden ağzıma takıldıysa, herhalde günün özeti. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2016 (düzenlendi) On 06.01.2016 at 13:37, H. Cenk said: Ne dediğini anlamıyorum. ...müzik farklı olsa da -Müslim- baba kıvamında Unutmadan merakını gidereyim ... Dünyada kimse yok ki derdime derman olacak (şarkının ismi bu) Sular serbest kaldıklarından beri kaynaklarının dışında özgürce akarlar yaseminler ağlamış ve anlamıyorum neden senin de ağladığını kızım neden gözlerin ıssız kalmış. Güzel bir öğleden sonra, zeytin ağaçları altındayken hiç kimse, hiç kimse seni nasıl sevdiğimi görmedi, nasıl sevdiğimi seni ve şimdi zeytin ağaçları uyuyorlar, ama ben uyuyamıyorum. Dünyada kimse yok ki derdime derman olsun. Senin gururun sayesinde açılan yarama şimdi beni nasıl incittiğini anlayamıyorum o kadar aşkı bana tattırdıktan sonra Dönüşünden sonra sana tüm şiirleri okumayı düşündüm, Aşk hakkında ve acı çekmek hakkında olanları, bana geri döndüğünde kızım, seni öpücüklerimle kaplayacağım ve uçacağız yukarılara, bulutların yavaşça estiği yukarılara dudaklarım vücudunda yavaşça akıp gidecek, o kadar yavaş ki zaman anlamak için duracak ...denebilir ki sen ne dinliyorsun? ...hehehe Ocak 20, 2016 Kaan Yagizer tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Yet Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2016 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2016 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2016 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2016 http://smoothjazzvibes.podomatic.com/enclosure/2016-01-17T12_17_09-08_00.mp3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Yet Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2016 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2016 Güzel İstanbul için bir şarkı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2016 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2016 Reklamlarda duyunca es geçilmez dedim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap