Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2016 Bir saat önce, Hakan Saraylı said: Mix çok ağır, olmuş parçayı bilemedim inan ki sabah sabah efatura zımbırtısıyla uğraşırken iyi geliyor etraftan izole. paylaştığımda şu çalıyordu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2016 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2016 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2016 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2016 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2016 bi ağıt bu kadar duygusal bu kadar içten söylenebilir ve bi bu kadar da deep house versiyonu ile çalışma saatinde beni gaza getirir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2016 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2016 @Servet Özkan songs are dark, there is no hope with it Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2016 oynatmanın arefesinde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Uğur Akdaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2016 Can gardaşlarımıza ithafen günlerdir.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2016 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2016 Ya tamam zevksizim, ve evet Almanlar müzikten ne anlar...!? Ama araba kullanırken çok iyi gidiyor; belki şuur altında Almanya'daki çocuk yıllarımı hatırlatıyor olması da beğeniyi etkilemiştir, bilemem, ama mırıldanarak dinliyor ve hızlanıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih Yaşar Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2016 arabamda sürekli olarak bulundurduğum yaklaşık 20 adet CD var, genelde latin, caz türü şeyler. Son 2 senedir Antonio Carlos Jobim dinledim , 5'li CD'si var, tabi başka şeyler de dinliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2016 1 saat önce, Semih Yaşar said: Antonio Carlos Jobim Toprağı bol olsun... Çok sayıda popüler besteye imza atmış Jobim'i sanırım en güzeli karnaval ile anmak. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2016 Bulut sesli kadindan gelsin o zaman.... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap