H. Cenk Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2016 @Yakup Çağatay Bu da Miley Cyrus ın öz babası Billy Ray Cyrus "one hit wonder" lardandı o da.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deniz Gecgel Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2016 The Road to Hell Tam bir otoban şarkısıdır. Zaten kendiside eski bir otoban polisidir. https://youtu.be/1EBw_da7BZk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2016 Bu şarkının orjinalini dinlemeyi tercih ediyorum. Bu şarkıyı eklemesem olmazdı. Sabahtan akşama kadar dinlediğimi hatırlarım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2016 Bugün melankolik takılıyorum... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2016 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2016 (düzenlendi) Bu akşam Mihriban Hanımla ilk defa tanıştım. Yardım amaçlı bir konserde Latin Jazz konusunda çok başarılı bir sanatçı olduğunu fark ederek zevkle dinledim. Meraklılarına duyurulur, yakınlarda konseri olursa kaçırmayın derim... Nisan 15, 2016 Cem Boneval tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2016 Yakup un Cmax 1.5 otm. test videosunun fon müziğini ((: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2016 İrlanda'lı gençlerin yaptığı ve geniş yeşil çayırlarının verdiği özgürlük hissiyle damıtılmış müzik her zaman pek bir keyif verdi. Haydi hep beraber: He ya, he ya, he ya, he ya hey... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2016 Bmw'nin yasaklanan reklamı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2016 Eskidir bu video. Bir angara neslinin özetidir Şimdi çoğu E46ya terfi etti diyorlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2016 Eski video 2013 yılına ait ama efsane Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2016 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2016 @Gürkan Çakıroğlu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2016 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2016 Birileri Bregovic mi dedi? Bir de bu var. Rodrigo'nun hem hikayesi ilginçtir, hem de uzaktan eniştemiz olur. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap