Eray Alkan Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2016 bu saatte ofiste 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2016 11 saat önce, Eray Alkan said: bu saatte ofiste nostalji partisi mi var beni neden çağırmadın? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 1960lardan Shocking Blue... Venus ile bilinir ama bunu daha çok severim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 38 dakika önce, Ahmet A. said: Bu ilahiyi fatih kocadan dinlemenizi tavsiye ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2016 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2016 Huzur içinde yat çılgın herif 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2016 Benim anılarımdan silinmeyecek parçası Huzur içinde yatsın... Tabii Ailla Özdemiroğlu Üstada rahmet dilemeyi de ihmal etmeyelim. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2016 Forumun resmi müzüğü olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2016 38 dakika önce, Doğan Kurban said: Forumun resmi müzüğü olsun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2016 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2016 Güzel bir orta dingiltere türküsü 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2016 On 24.04.2016 at 11:28, Gürkan Çakıroğlu said: Bu şarkıda sample'ı kullanılan, Pulp Fiction filminden bildiğimiz Misirlou nun aslında Osmanlıda bestelendiğini; bestecisinin bir Yahudi olan (zaten Türk Sanat Müziği denilen müziğin Yahudiler tarafından başlatıldığı kabul ediliyor) Avram Levi yani Mısırlı İbrahim Efendi olduğunu, 1800lerin sonunda yapıldığını 1900lerin başında Osmanlıdan kaçan Rumların amerikaya götürdüğünü ve orada çok popüler olduğunu biliyor musunuz ? Mesela 40lardan olduğunu tahmin ettiğim bir versiyon . Erotik bir şey yılan danslı falan +16 bir video koyayım. Tepki olur diye link verdim embed etmedim. https://youtu.be/p5owZr9vP7c 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2016 Bir saat önce, H. Cenk said: Bu şarkıda sample'ı kullanılan, Pulp Fiction filminden bildiğimiz Misirlou nun aslında Osmanlıda bestelendiğini; bestecisinin bir Yahudi olan (zaten Türk Sanat Müziği denilen müziğin Yahudiler tarafından başlatıldığı kabul ediliyor) Avram Levi yani Mısırlı İbrahim Efendi olduğunu, 1800lerin sonunda yapıldığını 1900lerin başında Osmanlıdan kaçan Rumların amerikaya götürdüğünü ve orada çok popüler olduğunu biliyor musunuz ? Mesela 40lardan olduğunu tahmin ettiğim bir versiyon . Erotik bir şey yılan danslı falan +16 bir video koyayım. Tepki olur diye link verdim embed etmedim. https://youtu.be/p5owZr9vP7c Arram Levi'yi duymuştum ama hikayenin tamamını bilmiyordum hocam, Thanks. Link açılmıyor bilginize hocam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2016 4 saat önce, Gürkan Çakıroğlu said: Arram Levi'yi duymuştum ama hikayenin tamamını bilmiyordum hocam, Thanks. Link açılmıyor bilginize hocam link açılıyor bende.. Martin Denny - Misirlou diye arayın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap