Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2016 Binlerce liralık enstrümanların önünde şarkı söylemeye çalışan "şarkıcı"lara gelsin. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2016 Seyredip de ağlamamış olan var mı? Birden öylesine aklıma geldi, hüzünle... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2016 1 saat önce, Cem Boneval said: Seyredip de ağlamamış olan var mı? Birden öylesine aklıma geldi, hüzünle... Filmi ilk izlediğimde (daha doğrusu izlemeye çalıştığımda) babamı kaybedeli bir kaç hafta olmuştu. Her babanın oğluyla ilgili her oğulun da babasıyla ilgili yarım kalan bir hikayesi mutlaka vardır diye düşünüyorum. İşin bir de ataerkillik aile ilişkisi kısmı var tabi ki. Babanın koruyucu, kollayıcı, bir arada tutucu ve belirleyici konumuna karşı hayatın kendi su yatağında akma isteği ve karşı koyuşu oğul da cisimleşiyor. "Açeydim gollarımı getme deyeydim..." yaklaşımı geç kalınmışlık değil nafile çabanın kendisidir aslında. Çünkü su akar yatağını bulur, öyle değil mi? Filmi asıl dramatize eden kısmı da torunun ta kendisi bence. Her ne kadar oğul kaybedilmiş olsa da yeni bir hayatla kendine dair parçayı hafızaların dışında nesnel olarak bırakıp gitmesi... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2016 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2016 Yukarıdakilerde bişey mi. Ben 6 aylık kızımın burnunun tıkanması sonucu ağlayarak uyanmasını dinliyorum. ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2016 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2016 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2016 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2016 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2016 Mertcan bu sarkinin hikayesini sana anlatmis miydim? Anlatmadiysam eger bir google'a sor eglenirsin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2016 ilk 1-2 sayfada bişeler var da ekşideki 8 sayfayı okumaya üşendim daha detaylı bakarım bir ara unutmazsam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Can Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 (düzenlendi) Haziran 23, 2016 Samet Can tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2016 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2016 Almanya yaramadı bana, Almanca dinlemeye başladım. Bu aynı zamanda Almanların Avrupa Kupası şarkısı olmuş. Güzel çalıyorlar: http://webradio.ffh.de/# Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Can Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2016 (düzenlendi) Görüntü biraz sıkıntılı ama şarkı güzel Haziran 24, 2016 Samet Can tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap