Fatih Aldemir Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2016 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2016 Güzel olmuş... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2016 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2016 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2016 11 saat önce, Onur Sezgin yazdı: Deniz Tekin'den ilk defa dinliyorum. Çok güzel söylemiş, tebrikler. Ben Derya Köroğlu ve Ümmüşen'in düeti olan versiyonunu çok seviyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2016 baştan söyliyelim arkadaş ilk yolladığında "ne la bu" dedim sonra sardı yüzümde bi tebessüm. sonuna kadar dinleyin. hah kamera arkasıda burda 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2016 8 dakika önce, Olcay Sert yazdı: baştan söyliyelim arkadaş ilk yolladığında "ne la bu" dedim sonra sardı yüzümde bi tebessüm. sonuna kadar dinleyin. hah kamera arkasıda burda 35. Saniyeden sonra şarkı sözlerini çözebildim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2016 1 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: 35. Saniyeden sonra şarkı sözlerini çözebildim... unutulduk bak yine dönüşü yoktu diye bukadar kolaymıyı aşk benle aşk benle aşk benle aşk benle aşk benle aşk benle35.saniye durdursam zamanı döndürsem geriye durdursam zamanı döndürsem geriye aşk benimle dursun biyerde aşk benimle dursun biyerde aşkın yalan olmuş senin bir gerçeyin o da benim ne istedin benden zalim seni deliler gibi sevmiştim sana kalbimi vermiştim seni deliler gibi sevmiştim ooooooooooooooooooooo aşkın yalan olmuş senin bir gerçeyin o da benim ne istedin benden zalim seni deliler gibi sevmiştim sana kalbimi vermiştim seni deliler gibi sevmiştim ooooooooooooooooooooo unutulduk bak yine dönüşü yoktu diye bukadar kolaymıyı aşk benle aşk benle aşk benle aşk benle aşk benle aşk benle durdursam zamanı döndürsem geriye durdursam zamanı döndürsem geriye aşk benimle dursun biyerde aşk benimle dursun biyerde aşkın yalan olmuş senin bir gerçeyin o da benim ne istedin benden zalim seni deliler gibi sevmiştim sana kalbimi vermiştim seni deliler gibi sevmiştim ooooooooooooooooooooo aşkın yalan olmuş senin bir gerçeyin o da benim ne istedin benden zalim seni deliler gibi sevmiştim sana kalbimi vermiştim seni deliler gibi sevmiştim ooooooooooooooooooo --4 dakika sonra eklendi-- hah sözleri senkron buldum duyunca nedense bi gülme alıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2016 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2016 @Servet Ö. paper planes şarkısını loop yapıp mesai boyunca dinlemişliğim vardı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2016 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2016 Ïzmir'e aralıklarla yağmur yağıyor. Dilime dolandı.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2016 Don’t give yourselves to these unnatural men - machine men with machine minds and machine hearts! You are not machines! You are not cattle! You are men! You have the love of humanity in your hearts! devamı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2016 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oğuzhan Özkan Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2016 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap