Alperen G. Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 @Semih O. sana gelsin. (bkz. sync1 modifiyesi ilk resim-ayrıntı....) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 @Süleyman Ünal abi ince görmüşsün teşekkürler. O zaman devam edelim. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 Ben nedense çoktandır dinleyemiyorum. 24 saat mi yetmiyor, kendime zaman mı ayıramıyorum? Arabaya binip yağmur altında countryside sürmek istiyorum... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 15 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Ben nedense çoktandır dinleyemiyorum. 24 saat mi yetmiyor, kendime zaman mı ayıramıyorum? Arabaya binip yağmur altında countryside sürmek istiyorum... Countryside olsun, seaside olsun gidelim abi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2016 uzun zamandır bunu arıyordum.. bi dizide denk geldi..çok rahatladım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2016 Leonard Cohen aramızdan ayrılmış. Bir arkadaşın betimlemesi ile "nice gecelerimizin şahidi ve şairi" idi Gençlere ağır gelir ama anmadan geçemem. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Can Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2016 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2016 leonard cohen demişken arabada dinlemek için bi liste hazırlamıştım keyifle dinleyebilirsiniz. https://www.youtube.com/watch?v=IEVow6kr5nI&list=PLNyzRZJYvzQHh-yGf1IHQbXnHxfwOCJB9 mp3 olarak nasıl indiririm derseniz şu program çok güzel. hemde playlist özelliği sayesinde tüm listeyi indiriyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2016 10 dakika önce, Olcay Sert yazdı: leonard cohen demişken "Ölü ozanlar derneği"ne katılmıştır mutlaka. Aşık veysel, Mahsuni ve nicelerinin yanındadır herhalde. Saygıyla... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2016 @Alperen G. abla biliyor işi.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2016 [/url] @Alperen G. abla biliyor işi.. Bu abiyi daha bi takip ediyorum ben... Tum drum coverlari cok iyi.. Ustelik kendisi de birseyler katiyor.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2016 Can Yücel'in güzel şiirlerinden biri... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2016 (düzenlendi) Ben bateri de demin ki ablayı, gitarda da bu ablayı takipteyim.. Kasım 15, 2016 Serdar Eryürekli tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ismail orçan Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2016 Adı pek duyulmamış bir grup muhtemelen aranızda bilenlerin sayısıda bir elin parmaklarını geçmez.Hüzünlü müzikler yapar bu finlandiyalı grup.Şarkıyı bilenleri de ilginç şekilde sakınırlar bu grubu elden günden ama ben paylaşmaktan yanayım,bu arada canınız sıkkınken veya kafanız güzelken uzak durmanızı öneririm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap