Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2017 so lets set the world on fire, we can burn brighter than the sun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2017 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2017 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2017 --0 dakika sonra eklendi-- 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2017 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2017 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2017 Bambaşka bir şarkı... Alır götürür.. Bu da Metallica abilerin coverı... Bence güzel.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2017 Canlı dinlemeyi çok isterdim... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2017 14 saat önce, Süleyman Ünal yazdı: Canlı dinlemeyi çok isterdim... +1 bu şarkı ile Müslüm sevmeyen ben Bayıldım. bu albümü baştan sona evrip çevirdim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2017 2/24/2017 - 21:19 tarihinde, Volkan Ö. yazdı: Gece gece beynimi yaktın Volkan abi O zaman: "Hain düşman al sana bombe". 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2017 Eleman iyi... Youtube önerileri sağolsun böyle bir yeteneği dinlemiş oldum..Kendisi Asım Can (Awesome John) Gündüz'ün oğlu... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2017 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2017 Sarkida gecen Parya icin aciklama getirelim azcik. Hindistandaki abuk kast sistemi disinda kalmis insanlardir. Eksisozlukte cok kisa net bir tanim alintiliyorum: "hindistan'da kast sistemi dışında olan grup. ölülerden topladıkları kıyafetleri genellikle giyerler. yiyecek, elektrik, güvenlik ulaşılabilirliği çok az olan şeylerdir onlar için. bazıları devlet tarafından yapılmış çamurdan evlerde yaşarlar. kırsal alanlarda parya oranı %80 civarındadır. daha önce bankların bile üstlerine oturmalarına izin verilmezken şimdi ayakkabı giymelerine -yadırgansa da- karışılmıyormuş. kirlenmiş olarak bakıldıkları için, ölü hayvanları kaldırmak gibi kötü işleri onlar yaparlarmış." Dunya dogustan olmasada cok adaletsiz ve kirli biryer. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okan ali Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2017 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap