Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2017 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2017 O vakit biraz içimiz açılsın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2017 Mesajlar hep subliminal olacak değil ya Bu da Joan Baez diyince ilk akla gelen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2017 Böyle güzelliğin önünde ancak saygıyla eğilir insan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2017 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2017 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2017 test Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2017 her dinlediğimde eski günleri yaad ettiren 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2017 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2017 iki gündür 10 kere dinledim, dinliyorum . Nedense çok hoşuma gitti. Asıl orjinali zaten rezil de bilinen versiyonundan iyi geldi bana. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2017 Şimdi, H. Cenk yazdı: iki gündür 10 kere dinledim, dinliyorum . Nedense çok hoşuma gitti. Asıl orjinali zaten rezil de bilinen versiyonundan iyi geldi bana. Vaaay, birisi romatik takılıyor. O zaman sen bunu da beğenirsin: 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2017 (düzenlendi) @Cem Boneval Yok abi . Jasmine Thompson ve Susan Doyle unkini o kadar beğen(e)medim. Gary Jules inki ile birlikte en iyisi bu çocuk. --4 dakika sonra eklendi-- Bunu paylaşmış mıydım ? 90larımızın canına okuyan ablalardan Mart 9, 2017 H. Cenk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan Gürkay Bostancı Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2017 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2017 Hayırlı Cumalar... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2017 (düzenlendi) "Şuan" beynim uyuşmuş gibi, mantar etkisi altındaymışım gibi hissediyorum Allah izin verirse, hayırlısıyla bu yaz ustayı mezarında ziyaret edecem. --6 dakika sonra eklendi-- Devam edelim.. Mart 11, 2017 H. Cenk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap