Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2017 10 saat önce, Servet Ö. yazdı: download edeceğim şarkıları satın mı alıyorsun yoksam karayipleremi karıştın bide şu tuesday sıkmadımı daha Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2017 Şimdi, Olcay Sert yazdı: satın mı alıyorsun yoksam karayipleremi karıştın bide şu tuesday sıkmadımı daha Spotifydan offline'a indiriyorum. Tuesday arada akiyor yahu. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cihat A. Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2017 Radyo Voyage fena radyo değil Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2017 Sürrrrrme diyorum o ruju.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2017 @Servet Ö. spotify listeni paylaşıversene la direkt, belki arada sevdiklerim olur da çalarım, ya da kullanıcı adını Spotify'de nasıl paylaşılıyor onu bile bilmiyorum da benim de listelere düzen vermem gerenk 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2017 who loves the sun.... dııı nıpta dıp dıp dıp Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2017 22.03.2017 - 15:56 tarihinde, Mertcan Çelik yazdı: @Servet Ö. spotify listeni paylaşıversene la direkt, belki arada sevdiklerim olur da çalarım, ya da kullanıcı adını Spotify'de nasıl paylaşılıyor onu bile bilmiyorum da benim de listelere düzen vermem gerenk +1 nostaljiden öleceğim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2017 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2017 22.03.2017 - 15:56 tarihinde, Mertcan Çelik yazdı: @Servet Ö. spotify listeni paylaşıversene la direkt, belki arada sevdiklerim olur da çalarım, ya da kullanıcı adını Spotify'de nasıl paylaşılıyor onu bile bilmiyorum da benim de listelere düzen vermem gerenk Nerede liste @Servet Ö. ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2017 bu nostalji de benden gelsin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2017 (düzenlendi) 3/22/2017 - 15:56 tarihinde, Mertcan Çelik yazdı: @Servet Ö. spotify listeni paylaşıversene la direkt, belki arada sevdiklerim olur da çalarım, ya da kullanıcı adını Spotify'de nasıl paylaşılıyor onu bile bilmiyorum da benim de listelere düzen vermem gerenk 23 saat önce, Semih O. yazdı: +1 nostaljiden öleceğim. 15 saat önce, Onur Sezgin yazdı: Nerede liste @Servet Ö. ? Suradan takilin siz. Yanliz tabagi bos gondereni paraliyoruz... --0 dakika sonra eklendi-- https://open.spotify.com/user/xeptor/playlist/6XQeS6x1KidgPwKvtdXu1c Mart 24, 2017 Servet Ö. tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2017 (düzenlendi) 12 dakika önce, Servet Ö. yazdı: Suradan takilin siz. Yanliz tabagi bos gondereni paraliyoruz... --0 dakika sonra eklendi-- https://open.spotify.com/user/xeptor/playlist/6XQeS6x1KidgPwKvtdXu1c Klasik rock ve cover ları seviyorsanız buyrun https://play.spotify.com/user/xraytedtr/playlist/6zD1Mc03NwOcAhlnABiMA2 Mart 24, 2017 H. Cenk tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2017 Şimdi, H. Cenk yazdı: Klasik rock ve cover ları seviyorsanız buyrun https://play.spotify.com/user/xraytedtr/playlist/6zD1Mc03NwOcAhlnABiMA2 Goruyor ve artiriyorum https://open.spotify.com/user/xeptor/playlist/0TceOy3UIJSol6Fm62Af9K 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2017 27 dakika önce, Servet Ö. yazdı: Suradan takilin siz. Yanliz tabagi bos gondereni paraliyoruz... Atayım madem bişeyler, çorbada tuzum olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2017 Bir saat önce, Semih O. yazdı: Atayım madem bişeyler, çorbada tuzum olsun Liste istiyoruz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap