Semih O. Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2017 Şimdi, Servet Ö. yazdı: Liste istiyoruz. O da olur yav zamanla. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2017 (düzenlendi) Mart 25, 2017 Olcay Sert tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2017 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2017 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2017 merhum Barış Manço ne güzel söylemiş 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2017 15 dakika önce, Osman Türkol yazdı: merhum Barış Manço ne güzel söylemiş O guzel soylemis fakat senin profil foton bas asagi olmus, niye ki? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2017 14 dakika önce, Servet Ö. yazdı: O guzel soylemis fakat senin profil foton bas asagi olmus, niye ki? ne yaptıysan düzeltemedim @Yakup Çağatayyazdım o da bakmadı bende bıraktım tepe taklak duruyom işte Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2017 21 dakika önce, Servet Ö. yazdı: O guzel soylemis fakat senin profil foton bas asagi olmus, niye ki? Arasıra hayata tersten bakmak iyidir... Yoksa o dışardan bakmak mıydı??? @Osman Türkol abi sende profil resmini tekrar yenile, kafamızı karıştırma yahu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2017 4 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı: Arasıra hayata tersten bakmak iyidir... Yoksa o dışardan bakmak mıydı??? @Osman Türkol abi sende profil resmini tekrar yenile, kafamızı karıştırma yahu. olmuyor olmuyor ne yaptıysam düzeltemedim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2017 9 dakika önce, Osman Türkol yazdı: olmuyor olmuyor ne yaptıysam düzeltemedim O zaman yarasa style devam 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2017 16 dakika önce, Osman Türkol yazdı: olmuyor olmuyor ne yaptıysam düzeltemedim abicim şunu indir yükle 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2017 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2017 --0 dakika sonra eklendi-- rubb bi bap da rubibap Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Z. Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2017 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2017 makeba da güzeldir 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap