Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2017 Biraz deneysel çağdaş "klasik" müzik, bana büyüleyici geldi, bence Nils Frahm geleceği parlak başarılı bir besteci ve klavye virtüözü. 80 dakika dayanmanızı bekleyemem ama değişik müziğe açık olanlar deneyebilir. Ama en azından 1:14'45" sonrasındaki güçlü piyanoya bir kulak verin. --6 dakika sonra eklendi-- "A capella" sever misiniz? İnsan sesiyle enstrümanların taklit edilmesi denilebilir, ya da enstrümasnız enstrümental müzk. Swingle Sisters bu konudaki başarılı gruplardan biri. Bakın hangi türkümüzü seslendiriyorlar: Sevdiyeseniz bir de bunu tavsiye ederim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2017 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okan ali Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2017 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okan ali Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2017 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2017 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2017 Bu Dart seyircileri ne içiyoprsa aynından ben de istiyorum (Siyah biradır muhtemelen ) İki adamın 1,5 metreden hedef tahtasına ok atması nasıl bu kadar eğlenceli olabilir ki 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2017 1 saat önce, H. Cenk yazdı: Bu Dart seyircileri ne içiyoprsa aynından ben de istiyorum (Siyah biradır muhtemelen ) İki adamın 1,5 metreden hedef tahtasına ok atması nasıl bu kadar eğlenceli olabilir ki 1,5 metreden atılan bir şey nasıl balistik tungsten bir füzeye benzetilebilir ki 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Şenoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2017 [emoji111][emoji111] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2017 @Cem Boneval Seversin sen abi 1 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2017 Yann Tiersen'in rockçı değil ama piyanist/besteci kişiliğine hayranım. Bu bestesini de ilk defa dinledim. Ve haliyle doğru tahmin ettin ki çok sevdim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2017 Merhaba gençler ve genç kalanlar albümünden! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tamer Perperek Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2017 Spor yaparken bu aralar cok tekrar ettigim parca Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2017 Fransız şarkıcı Francis Cabrel sevdiğim bir ozan. Boğanın gözünden boğa güreşlerini anlattığı hüzünlü şarkısı da küçük bir mücevher niteliğinde. Konser kaydı da nefis Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Şenoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2017 Yaprak döker bir yanımız, bir yanımız bahar bahçe.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2017 tatil boyunca evirip çevirdiğim çizik plak+elektro+mix set Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap