Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2017 Yunan müziğini, neşesini ve oynaklığını severim. Ama Haris Alexiou'nun yeri ayrıdır. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2017 Denizin karşı kıyısından devam edelim o zaman Saygıyla... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2017 (düzenlendi) Nightwish The Pharaoh Sails To Orion Ağustos 11, 2017 Ogün Özemre tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2017 3 saat önce, Süleyman Ünal yazdı: Denizin karşı kıyısından devam edelim o zaman Saygıyla... Ustaya şapka çıkarırım, ama sirtaki biraz daha enerji gerektiriyor haliyle (kültür kardeşliğimize ne demeli?) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2017 1 saat önce, Cem Boneval yazdı: (kültür kardeşliğimize ne demeli?) Buzikiyle mondolin gibiyiz iki yakada. Burdan devam edelim o zaman. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2017 Çok beğeniyorum bu kızın sesini, tesadüfen Cunda'da gördüm fakat tanışma fırsatım olmamıştı. --3 minutes later eklendi-- Bir çoğunuzun aslında daha önceden farketmeden duyduğu bir ses aslında --5 minutes later eklendi-- Aleyna Tilki gibi insanların şarkı söyleyip ilgi gördüğü bir ülkede bu kızın çok ünlü olduğunu görmek hayal de olsa ben sonuna kadar takipçisiyim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Taşcı Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2017 Çok beğeniyorum bu kızın sesini, tesadüfen Cunda'da gördüm fakat tanışma fırsatım olmamıştı. [/url] --3 minutes later eklendi-- Bir çoğunuzun aslında daha önceden farketmeden duyduğu bir ses aslında [emoji4] --5 minutes later eklendi-- Aleyna Tilki gibi insanların şarkı söyleyip ilgi gördüğü bir ülkede bu kızın çok ünlü olduğunu görmek hayal de olsa ben sonuna kadar takipçisiyim [emoji4] Evet ilk dinlediğimde yabancı zannetmiştim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2017 Neyse gece gece akıtayım listelerimden az biraz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2017 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2017 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2017 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okan ali Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2017 10 dakika önce, Olcay Sert yazdı: bu kadının şarkıları güzel remix oluyor yaz gazeteci yaz da remixi dinle abi.. ( paylasmıstım sanki burda ) linki yapıştırıyım bari 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2017 9 dakika önce, okan ali yazdı: bu kadının şarkıları güzel remix oluyor yaz gazeteci yaz da remixi dinle abi.. ( paylasmıstım sanki burda ) linki yapıştırıyım bari evet paylaşmıştın muhtemelen bu elemanda kozmototOsman yada veyasinden duydu bunu yasin 2013 ten beri bu tarz 70s müzikleri mixliyor bu "hey dougles" albümüne kadar sadece ismen biliyordum sonrasında tarzı hoşuma gitti arada iyi gidiyor. şu mesele ilk duyunca aha şindi oldu demiştim birde peynircioğlu kardeşler var onlar da aynı akımdan 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okan ali Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2017 (düzenlendi) Ağustos 15, 2017 okan ali tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2017 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap