Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2017 take me back to my boat on the river @Süleyman Ünal peh peh peh yaşlandık mı be 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2017 9 dakika önce, Olcay Sert yazdı: take me back to my boat on the river @Süleyman Ünal peh peh peh yaşlandık mı be Valla ben 40 oldum. Zirveden aşağı inmeye başladım bile. Yuvarlanmazsak iyi yinede. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2017 Şimdi, Süleyman Ünal yazdı: Valla ben 40 oldum. Zirveden aşağı inmeye başladım bile. Yuvarlanmazsak iyi yinede. daha dur 1 koca yıl var önünde hemen atlama 39-38-37-36 gidersin belkim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2017 2 dakika önce, Olcay Sert yazdı: daha dur 1 koca yıl var önünde hemen atlama 39-38-37-36 gidersin belkim Haha bir yıl değil bir ay var maalesef. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tugay Kuruöz Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2017 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2017 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2017 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2017 Vay vay vayyyy... Bu kanalı yeni keşfetmek de benim bir ayıbım 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2017 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2017 4 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Abi sabah sabah ne yedin içtin sen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2017 2 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı: sabah sabah ne yedin içti Yumurta yiyemedim ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2017 Şimdi, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Yumurta yiyemedim ? Hayret sanki bi protein fazlalığı var gibi ama 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tamer Perperek Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2017 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2017 tam tam tam tam tam tam tam tam tam tam tam tam tam tam tam tam tam tam tam tam @Gürkan Çakıroğlu harbiden nerden buldun acep Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2017 50.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap