Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2017 (düzenlendi) --2 minutes later eklendi-- --4 minutes later eklendi-- --8 minutes later eklendi-- Ekim 30, 2017 Servet Ö. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2017 3 ustadan davul -bateri şov. Hele ki Luis Conte de girince olaylar gelişiyor 8:26 dan sonrası patates 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2017 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2017 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2017 (düzenlendi) Çok "kirli" bir ses fakat dinlemekten alıkoyamıyor kendini insan Kasım 9, 2017 Süleyman Ünal tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2017 11 saat önce, Süleyman Ünal yazdı: Çok "kirli" bir ses fakat dinlemekten alıkoyamıyor kendini insan bunu ilk dinlediğimde (Arkadaşın nokia telefonundan) hadi canım dediydim o zamanlar Geniş Aile vardı galiba. bu şarkı bu sese yakışır. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2017 Tom waits abimiz tabii efsanedir. "Telephone call from istanbul " şarkısını daha önce paylaşmış olmalıyım (Başka forum da olabilir idare edin) . "Little drop of poison" ını özellikle dinleyin. Bizden de Can Gox bayağı kirli seslidir. Hatta "Haydar Haydar" türküsünü Tom Waits gibi söylediği için Haydar Waits olarak da bilinir. Yorumlarda "abi balgamı bir atsa rahatlayacak" babından bir şey okuyunca çok gülmüştüm (Bunu da paylaşmış olmalıyım ya neyse ) 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2017 44 dakika önce, H. Cenk yazdı: Little drop of poison bi ara fena sarmıştım "poison" demesiyle benimde eşlik etmem bir oluyordu. tabi bunları dinlerken jack daniel abimize bitter arkadaşlık ediyordu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2017 Bir saat önce, Olcay Sert yazdı: bi ara fena sarmıştım "poison" demesiyle benimde eşlik etmem bir oluyordu. tabi bunları dinlerken jack daniel abimize bitter arkadaşlık ediyordu Amarigan müziğine amarigan şırası diyorsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2017 İlhan şeşen “ neler oluyor bize” Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2017 13 dakika önce, H. Cenk yazdı: Amarigan müziğine amarigan şırası diyorsun daha öncesinde hard rock günleri vardı. o dönemi pek hatırlamıyorum yaş ilerledikçe giderek sakinleşe sakinleşe, şu hale geldim şimdi yanında da ayran 1 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okan ali Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2017 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2017 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2017 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2017 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap