Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2017 (düzenlendi) Manuş Baba out Ceylan Ertem (Zalım) in Aralık 28, 2017 Süleyman Ünal tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2017 Bir saat önce, Süleyman Ünal yazdı: Manuş Baba out Ceylan Ertem (Zalım) in Geç yatmamdan ve sabah zor kalkacak olmamdan sen sorumlusun Sülüman beeeeyyy. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan D. Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2017 Kafamı dinliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2018 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2018 Bu aralar buna taktım. Sürekli dinliyorum. Şarkının adının İstanbul olması çok övünülecek bir şey değil ama seviyorum ne yapayım.Video da official değil Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Uğur Akdaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2018 Durumum heç eyi değildir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2018 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2018 (düzenlendi) En sağdaki abi olmasa da olurmuş. Ocak 7, 2018 Süleyman Ünal tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2018 2 saat önce, Süleyman Ünal yazdı: En sağdaki abi olmasa da olurmuş. Aktivasyon enerjisi mühim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2018 1/8/2018 - 00:48 tarihinde, Süleyman Ünal yazdı: En sağdaki abi olmasa da olurmuş. tey tey tey ilk izlediğim günlerde loopa bağlayıp dinlerdim, ulen ahanda bu diye 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tamer Perperek Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2018 2 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2018 Iphone kullanmıyorum ama bunu telefonuma yüklesem mi ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2018 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2018 Pek benim tarzım değil ama çook eğleniyorum dinlerken. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2018 6 saat önce, Onur Sezgin yazdı: Bizim semtin çocukları bunlar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap