H. Cenk Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2018 --3 dakika sonra eklendi-- Yine , yeni, yeniden.. --8 dakika sonra eklendi-- Project Almanac filmindeki Lollapalooza sahnesini izlediğimden beri hastası oldum bu şarkının 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2018 2 saat 49 dakika 34 saniye sonra iftar istanbul için Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2018 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mesut ç Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2018 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2018 san holo güzeldir beya atayım bi trak 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2018 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2018 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2018 Eskilerden... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2018 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tugay Kuruöz Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2018 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Naim Arık Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2018 --1 dakika sonra eklendi-- --2 dakika sonra eklendi-- --6 dakika sonra eklendi-- 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2018 --1 dakika sonra eklendi-- I-ya, I against I, flesh of my flesh, and mind of my mind, two of a kind but one won't survive, my images reflect in the enemy's eye, and his images reflect in mine the same time 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2018 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2018 FU Youtube, ne dinlerken nereye geldim yahu. Dilberaya gelmeden kapattim korkumdan. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2018 52 dakika önce, Servet Ö. yazdı: FU Youtube, ne dinlerken nereye geldim yahu. Dilberaya gelmeden kapattim korkumdan. kendi hesabına giriş yapmadıysan ferdi tayfurdan dertler derya olmuş bilem gelebilir. hesaba giriş yapıldığında hiç değilse çoğunlukla beğenebileceğin şarkılar çıkıyor next song kısmına. benim gidişat dün paylaştığım şarkıya döndü mesela animals paint it black human lost on you (dün paylaşmıştım) back to black 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap