Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2018 doğan görünümlü şahinlerde bu çalıyormuş şu sıralar 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2018 ben müşahade ediyorum bizzat bu çalıyor ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2018 34 dakika önce, H. Cenk yazdı: ben müşahade ediyorum bizzat bu çalıyor ? güzel şarkıymış çalınca ofisteki arkadaşlar başladılar un dos tires demeye. aha bende şahinci oldum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cenk Demirel Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2018 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2018 Bu tar muzik serverlere orta ustu kulaklikla dinlemelerini oneririm --2 dakika sonra eklendi-- 29.06.2018 - 15:49 tarihinde, Cenk Demirel yazdı: Bende dinliyorum bu hanim kizi. Gecenlerde bir arkadasimin ilginc bir yorumu oldu: "Bu kizin cikardigi seslerin yarisi hava, sanki ses degil hava duyuyoruz dedi" Cok gulmustuk. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cenk Demirel Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2018 3 saat önce, Servet Ö. yazdı: Bende dinliyorum bu hanim kizi. Gecenlerde bir arkadasimin ilginc bir yorumu oldu: "Bu kizin cikardigi seslerin yarisi hava, sanki ses degil hava duyuyoruz dedi" Cok gulmustuk. Oldukça tiz bir sesi var hanım efendinin. Özellikle bazı şarkılarında daha fazla belli oluyor ki bazen ben de acaba şuan söylemiyor mu falan oluyorum. Ama kaliteli iş yapıyor. En azından bizim milletin son yıllarda ki kalitesiz yerli sanatçıların yaptığı müziklere ne kadar hayran olduğunu düşünürsek. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2018 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2018 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cenk Demirel Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2018 Synthwave tarzı, 80'lerin elektronik müzik tınılarının günümüze uyarlanmış hali.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2018 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okan ali Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2018 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2018 wev got war to fight 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2018 Açılın kombo yapıcam..... (bir ara şarkı sözlerini ezberlemeye çalışmıştım, sonuç hüsran tabi) Bu komboyu şu şarkıyla bitireyim, yoksa tavukları pişirmişem tadında devam edecek. 1 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cenk Demirel Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2018 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2018 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap